2777
2789
عنوان

ای وای ندون های نوزادم سیاه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیدرال گوچه سیاه نمیکنه. خراب شدن. بچه منم اینجوری بود فک میکردم برا آهنه. سه سالگی بردم 6 تا دندون روکش کرد

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
🦥با اجازه اسی جونخب چی کار کنیم دندونش سیاه نشه🥲؟راهی هست؟

شیر شبو قطع کن. قبل خواب با مسواک انگشتتی و آب دندوناشو تمیز کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شیر شبو قطع کن. قبل خواب با مسواک انگشتتی و آب دندوناشو تمیز کن

اها من هنوز بچم ب دنیا نیومد خواستم از مامانای گل اطلاعات کسب کنم

شب شیر ندم یعنی😶‍🌫️بچه ضعف میکنه ک

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

سیدرال و لیپوزوفر سیاه نمیکنن

ممکنه طفلک جنس دندوناش خوب نباشه. اگه بالای ۶ ماهشه شیر شبش رو قطع کن، اخر شب و اول صبح هم براش با مسواک انگشتی میواک بزن

قطره هم یک ساعت با شیر فاصله داشته باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اها من هنوز بچم ب دنیا نیومد خواستم از مامانای گل اطلاعات کسب کنمشب شیر ندم یعنی😶‍🌫️بچه ضعف میکنه ...

بعد  یک سالگی باید قطع کنی

اها من هنوز بچم ب دنیا نیومد خواستم از مامانای گل اطلاعات کسب کنمشب شیر ندم یعنی😶‍🌫️بچه ضعف میکنه ...

بعد از ۶ ماهگی، از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح شیر ندی. اینطوری هم خواابش تنظیم میشه هم دندوناش زود پوسیده نمیشه، هم بهتر وزن میگیره. ضعف هم نمیکنه. اون نوزاده که هر ۲یا ۳ ساعت یه بار باید شیر بخوره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
سیدرال و لیپوزوفر سیاه نمیکننممکنه طفلک جنس دندوناش خوب نباشه. اگه بالای ۶ ماهشه شیر شبش رو قطع کن، ...

ای بابا پسرمن غذا درست نمیخوره فقط شیرمو میخوره مدتم شیرش میدم  طول شب تا صبح دهنشه  صبح هم زودد به زود

بعد از ۶ ماهگی، از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صبح شیر ندی. اینطوری هم خواابش تنظیم میشه هم دندوناش زود پوسیده ن ...

وقتی غذا نمیخوره فقط از شیرم تغذیه میکنه نصب شب گشنش میشه گریه میکنه نمیخوابه .

وقتی غذا نمیخوره فقط از شیرم تغذیه میکنه نصب شب گشنش میشه گریه میکنه نمیخوابه .

همه بچه ها مثل هم نیستن و هر بچه ای قلقی داره. دختر من خودش بیدار نمیشد کلا از ۴ ماهگی اصلا بیدار نمیشد واسه شیر. ولی خب موقع خواب کاملا سیرش میکردم سنگین میشد میخوابید. پستونکی هم بود. 

شما هم سعی کن با بازی یه جوری هم بهش غذا بدی هم موقع خواب خسته شه بخوابه

من چند وقت پیش بخاطر خواب دخترم با یه روانشناس کودک صحبت میکردم، میگفت خانوم بچه موقع خواب باید تقریبا بیهوش شه باید اونقدر خسته ش کنین که ولع خواب داشته باشه موقع خوابم سیر باشه که بهانه نگیره. 

2810