2777
2789
عنوان

اینم ناهار امروز ما با بچه ها بعلاوه عکس 🥰💕شما چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 47 پست
همش نگران بودیم ببینیم امروز چیکاره ای که توضیح دادی. ممنون 😂

شما دوست نداری بفرما بیرون ساده هست 

کلی کاربر روزانه روزمرگی میزارن حتما باید از غم و غصه بگیم خوشحال شی ؟؟؟؟ 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی از وسط عکس دادی تقریبا فقط ظرف و ظروفه😁نوش جان 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره هول هولی شد واقعا مرسی عزیزم ❤️

عیب نداره خوب کردی دل خیلی ها آب میوفتاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما دوست نداری بفرما بیرون ساده هست کلی کاربر روزانه روزمرگی میزارن حتما باید از غم و غصه بگیم خوشحا ...

نه عزیزم چرا از غصه هات بگی از ویلای شمال بگو😂😂😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه عزیزم چرا از غصه هات بگی از ویلای شمال بگو😂😂😂

مواد میزنی ؟؟؟ 

هزار دفعه بهت گفتم از من خوشت نمیاد تو تاپیکام نیا مشکل روحی روانی داری ؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

کوکو ماکارونی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
مواد میزنی ؟؟؟ هزار دفعه بهت گفتم از من خوشت نمیاد تو تاپیکام نیا مشکل روحی روانی داری ؟

من تو سایت  از هیچ کس بدم نمیاد همه رو دوست دارم. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

2810