2777
2789
عنوان

مهمونای بله برون

125 بازدید | 6 پست

یک ماه دیگه بله برونمه فامیلامون اکثرا شهرستانن

بله برون یا اینکه جمعس ولی مامانم که به خالم گفته مدرسه رو بهونه کردن مامانبزرگمم چند ساله فشار خونش بالاست و الان اینو بهونه کرده 

حتی حاضر نیستن بشینن اتوبوس بیان

منم به مامانم گفتم اگه میان منم دیگه هیچوقت کاری باهاشون ندارم و اونجا نمیرم از مراسمم اصلا عکس نمیفرستم براشون 

مثلا می‌خواستیم بگیم مامانبزرگ و بابابزرگ و خاله و دایی بگیم ولی هر کدوم بهونه آوردن 

نامزدم مامانش میخواد همه داداشاش با زناشونو بگه

خاله و دایی و مامان بابای خودشم بگه مامانش برای چادر بریدن 

بعد مامانم میگه به دختر خالم  با شوهرشمیگیم بیاد که ۸سال از من بزرگتر و دختر داییم که دوسال از من کوچیکتره

حالا آخر هفته می‌خوان بیان معلوم سه چند نفر مهمون داریم ولی آبروی من می‌ره  با این فامیلای بدردنخورمون 

واقعا فامیل هیچ موقع به کار آدم نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای بله برونه غریبه که نیست نوه‌شهبعدم ۷ساله خونمون نیومدن

اصلا بگو برای عروسی یادت باشه این چیزا عزت و ابرو نیست هیچ وقت از هیچ کس انتظار نداشته باش من خودم تازه عروسم واقعا سخت اتوبوس براشون یا اصلا تو بگو هواپیما شخصی نمیخوان بیان مساله اینه