2777
2789
متوجه ام عزیزم ولی آخه سینه بدون شکم در نمیاد😂🥲چربی حتی ۱ کیلوشم حجم زیادی رو تو بدنت اشغال میکنه ...

پس من چیکار کنم🥲💔

خیلی لاغرم اینا که یکم توپرن چیکار میکنن پس🥲

M❤️S

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس من چیکار کنم🥲💔خیلی لاغرم اینا که یکم توپرن چیکار میکنن پس🥲

تو عکسای اینستایی دیدی آخه...

شکم و پهلو ندارن بعد باسن و سینه بزرگ میگن بهشون توپر؟

عمل میکنن😂😂اصلا هم واقعی نیستن

نمیشه غذابخوری بگی تو شکمم نرو تو سینم برو🥺

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

توپر شدن اصولی و بدون ضرر و غیر قابل بازگشت، مستلزم یک برنامه ریزی دقیق و حساب شده و طولانی مدته عزیزم. 

اینکه باید منابع معتبر طب اسلامی و طب سنتی رو مطالعه کنی و اول از همه علم مزاج شناسی رو بشناسی و بعد اصلاح مزاج انجام بدی. 

اصلاح سبک زندگی انجام بدی، یعنی به خواب شبانه ات نظم بدی، خواب به موقع و کافی در شب، خیلی فاکتور مهمی است که میتونه چاقی و لاغری افراطی رو درمان کنه. 

جلوگیری از یبوست داشته باش تا قدرت هضم و جذب مواد غذایی افزایش پیدا کنه. 

ورزش مناسب با اوضاع بدنت داشته باش، یعنی اون نوع ورزش هایی که باعث لاغری میشه رو انجام نده، بقیه رو انجام بده. 

اصلاح سبک تغذیه سالم داشته باش. 

ابتدا آب و نمک و روغن مصرفی ات رو اصلاح کن. 

آب : جوشیده ی سرد شده داخل کوزه سفالی 

نمک : حذف نمک های بسته بندی شده ی کارخونه ای و بازاری و جایگزین کردن انواع نمک های دریا 

روغن : حذف انواع روغن های مایع و جامد تراریخته و پالم دار و کارخونه ای و جایگزین کردن روغن های سالم مثل روغن زیتون و کنجد و شحم گاوی و روغن زرد و روغن دنبه بدون بو 

اصلاح روابط زناشویی که در توپر شدن اندام نقش داره. 

مبحث غذا در طب اسلامی و طب سنتی، خیلی گسترده است، خودت مطالعه کن لطفا. 

مثلاً مصرف سویق حبوبات باعث وزن گیری میشه. 

همچنین استفاده از روغن هایی که گفتم. 

انواع حجامت های مختلف اگر پیش فرد ماهر بری انجام بدی، در وزن گیری تاثیر داره. 

هله هوله های مضر و کارخونه ای رو کلا حذف کن. 

ببخشید اگر نامزدت از همین الان اینجوری برات تعیین و تکلیف می‌کنه فردا دیگه حتی برای اینکه چه کاری انجام بدی یا ندی هم تعیین تکلیف می‌کنه و میشی اسیری ، شاید خواستی بری سرکار یا دوست داشته باشی با دوستات بری بیرون یا به خودت اون جور که دوست داری برسی هر رنگ لباسی که دوست داری بپوشی مثلا تو رنگ زرد رو دوست ولی اون خوشش نیاد بازم نمی پوشیش دیگه ؟ بازم فردا سر چیزایه دیگه بهت گیر بده ، دیوونه نمیشی ؟ از همین چیزا شروع میشه ، شاید بگی نه ولی باور کن تویی که از همین الان شروع کردی به اینکه اونطور که باید عاشق خودت هرجور که باشی ، نیستی خب معلوم میشه اونم میفهمه و برات تعیین تکلیف می‌کنه و برای حقوق برابرتون احترام قائل نمیشه. خودت رو دوست داشته باش و زیرک باش . ( نگران چاقی هم نباش بعد از دوران بارداری وزن اضافه میکنی اون موقع هی خدا خدا می‌کنی که کاشکی لاغر بشم ) 

جز اکیپ دختر خاله های نی نی یار☘️اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

ببخشید اگر نامزدت از همین الان اینجوری برات تعیین و تکلیف می‌کنه فردا دیگه حتی برای اینکه چه کاری ان ...

ممنون عزیزم ❤️

ولی من به خاطر نامزدم نمیخوام چاق کنم خودمم دوست ندارم لاغریمو خیلی وقته دارم تلاش میکنم چاق شم تاثیری نداشته 

M❤️S