2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخاد خونه پدر شوهرم بشینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 22 پست
ان شاء الله که هر کسی ک خونه نداره ب زودی زود خونه دار بشه 🤲🏻 🤍

اشکم در اومد با حرفت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
ان شاالله خدا بهت بهترینشو بده

ممنون دوست عزیزم واقعا دارم گریه میکنم حامله هستم داغونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکم در اومد با حرفت

منم قراره بعد عروسی برم پایین خونه مادرشوهرم اینا

شرایطم مثل شماست

خدا خودش کمکمون کنه🥹🤲🏻

ان شاء الله که ب زودی خونه دار میشی🤲🏻❤️

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
ممنون دوست عزیزم واقعا دارم گریه میکنم حامله هستم داغونم

الهی بگردم. تو حاملگی روحیه ادمم حساس تر میشه. منم حاملم خیلی تو شرایط سختی ام. ولی میدونی درست میشه. الان زمین و بفروش. نهایت یه وامم اگه کم آوردی میگیری بعدش میری تو خونه خودت

2805
الهی بگردم. تو حاملگی روحیه ادمم حساس تر میشه. منم حاملم خیلی تو شرایط سختی ام. ولی میدونی درست میشه ...

قرض داریم نمیتونه همسرم از طرفی زمین هم اینده داره باید صبر کنیم تا قیمت عالی بخوره.الان نهایتا بتونیم یک میلیارد و هشتصد جور کنیم.من اپارتمان نمیخام فقط ویلایی قدیمی سازم بود عیبی نداره

الهی بگردم. تو حاملگی روحیه ادمم حساس تر میشه. منم حاملم خیلی تو شرایط سختی ام. ولی میدونی درست میشه ...

انشالله شما هم حاحت روا بشی

قرض داریم نمیتونه همسرم از طرفی زمین هم اینده داره باید صبر کنیم تا قیمت عالی بخوره.الان نهایتا بتون ...

پس ان شاالله سروقتش جور بشه. فکر کنم ۵۰۰ ۶۰۰ تومنم وام مسکن به زوجین بدن. به اونم فکر کن شاید کمکت کرد. دعا میکنم زودتر به خواسته دلت برسی

پس ان شاالله سروقتش جور بشه. فکر کنم ۵۰۰ ۶۰۰ تومنم وام مسکن به زوجین بدن. به اونم فکر کن شاید کمکت ک ...

ممنونم عزیزم انشالله شما هم ب هرچی میخای برسی.