2777
2789

خسته شدم با اینکه طبقه بالا هستیم ولی از بس منت میزاره باور کنین میرم بیرون پاهام نمیکشن بیان سمت خونم....خستم.زمین داریم منتظرم ب قیمت بخوره دعام کنین.خیلی خستم دلم میخاد ی خونه بزرگ خدا بهمون بده بچم بره حیاطش نور خورشید لمس کنه بازی کنه ای خدا.....

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

انشاءالله؛ خونه ی بزرگ و مستقل بخرین؛ بزودی؛🤲🤲

میفهمم چی میگی؛ شرایطم مثل شماست.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

ان شاء الله که هر کسی ک خونه نداره ب زودی زود خونه دار بشه 🤲🏻 🤍 

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
خداروشکر مستاجر نیستی میدونی چقدر سخته

اره ولی ببین چی میکشم ک میرم بیرون پام نمیکشه بیام سمت تونه خستم خیلی سخته همش زیر نظره ادم حیاطم ک ندارین بچم کمبود ویتامین دی شدید داره خودمم همینطور

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
2810