اینا فقط صرفا نظر منه و استفاده کردم
اولیش اسنس حلزون کوزارکسه واقعا اونقدری که میگن ارزش خرید نداره اصلا نمی ارزه که حالا ۱۵۰۰ بدی حجمش زیاد بود برای من سه ماه رفت ولی دیگه اصلا نمیخرمش چون واقعا هیچ کارایی ازش ندیدم 🌿 داخل روتینم کنار بقیه چیزا استفاده میکردم فکر میکردم که اینم تاثیر گذاشته ولی خب نه اتفاقا انواع اقسام روش زدنشم امتحان کردم 😂 نخرید به خدا نخرید من پوستم حساس هست باهاش جوش نریختم ولی
دوم مرطوب کننده درماتیکالی کلینیک هست 🥹❤️ محشره 🫰 وقتی میزنی پوستت انگاری حس مخملی داره خیلی حس خوبی میده و واقعا تا چند ساعت این حس برای پوستت داری
شوم ضد آفتاب سنتلا واقعا اگر آدم بودجه داشته باشه 🥲 این ضد آفتاب استفاده کنه عالیه عالی اصلا احساس نمیکنی ضد آفتاب زدی اینقدر که سبکه من حتی زیر چشمم می زدم ولی اصلا چشمم واکنش نشون نمیداد 🥹❤️ خیلی خوب بود حیف دیگه پول ندارم بخرمش 😂🌿
چهارم سرم های پوستی درما پلاس درسته ایرانی هستن ولی خب واقعا هم قیمت مناسبی دارن هم جواب دهی من الان برای منافذم دارم استفاده میکنم سرم درما پلاس ویتامین آ. و واقعا دارم میبینم روی پوستم داره یه کارایی میکنه ضد جوش هم هست و خداوکیلی عالیه 💕 اگر پول سرم های پوستی گرون مثل اوردینری و اینا ندارید میتونید سرم های درما پلاس امتحان کنید 🥲🫰
امید وارم به دردتون بخوره