2777
2789
عنوان

در دوران نامزدی

206 بازدید | 16 پست

چقدر در طول روز باهم صحبت میکنید؟

شغل همسرتون طوری هست که بتونه هر روز زنگ بزنه یا پیام بده؟

نامزد من از ۷صبح تا ۹شب سرکاره

و به گفته ی خودش خیلی مشغوله و نمیتونه هرروز زنگ بزنه

توجیه مناسبیه؟ یا من خیلی حساسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت کاریش ۷:۳۰ تا ۳:۴۵ دقیقه ظهر هست یه نیم ساعتی هم مسیر رفت و برگشتش وقتی سر کار باشه دو سه بار زنگ میزنیم پیام زیاد میده ولی دیگه رسید خونه ساعت ۵ به بعد اگر ماشین دستش باشه میاد دنبالم یا بیرون میریم یا خونه ما 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

هر روز زنگ بزنم ک دلیل خوبی نیس

اوکی تایم کاری نتونه زنگ بزنه اما از ۹ شب ب بعد احد اقل تا یکساعتش وقت هست ( حالا شام بخوره دوش بگیره لباس عوض کنه وقت خابش رو در نظر بگیری یکساعت)

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

ولش کن انقدر پیگیر نشو  

اگه خودت شاغل نیستی یه جوری سرتو گرم کن ک حساس نشی روش   

منو شوهرم از اول اشنایی هر دو شاغل بودیم پیام یا تماسمون فقط برای وقتی بود ک کاری پیش بیاد  

برای خودمم مهم نبود ک هر دیقه از هم خبر داشته باشیم

تا ۱۱ شب سرکاره

اما نتشو روشن میزاره

هروقت پیام بدم

متوجه میشه و درجا جواب میده

زیر ۱ ثانیه🌝

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

یه دوست پسر داشتم موقع استراحت مثلا خوردن یه چای ساده و ناهار بهم زنگ میزد خیلیم دوستم داشت خواستم ب ...

این خودش زنگ که نمیزنه هیچ

اگرم من زیاد زنگ بزنم مثلا ۳ یا ۴بار 

کلافه جوابمو میده

ولش کن انقدر پیگیر نشو اگه خودت شاغل نیستی یه جوری سرتو گرم کن ک حساس نشی روش منو شوهرم از اول اش ...

خودم امسال کنکور فرهنگیان دادم

مصاحبه هم رفتم ، ولی رد شدم💔

۲ماهه شب و روزم یکیه

احساس پوچی میکنم

حالم اصلا خوب نیست 

لطفاً برام دعا کن با اعتراض قبولم کنن🌹

این خودش زنگ که نمیزنه هیچاگرم من زیاد زنگ بزنم مثلا ۳ یا ۴بار کلافه جوابمو میده

بعد جالب اینجاست وقتی کلافه جواب میده من حس مزاحم بودن بهم دست میده به خاطر همین دیگه زیاد زنگ نمی‌زنم

ولی باز بهم میگه دوست دارم زیاد بهم زنگ بزنی چرا زنگ نمیزنی؟