2777
2789
عنوان

نوزادم گرمی زده راهکار بدید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 34 پست

ای خووووودا گرمی زدش هم خعععععععععععععلی خوشمزه است

بوس چیه من موندم چرا تا حالا نخوردینش اینوووو

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خووووودا گرمی زدش هم خعععععععععععععلی خوشمزه استبوس چیه من موندم چرا تا حالا نخوردینش اینوووو

هرشب با باباش قرار میزاریم بخوریم ولی میگیم تموم میشه بزاریمش برا فردا دوباره فرداش همینه🤣

این۵امین کاربریمه 😉
2805
وای که چقدر سر این بوسیدنا من حرص خوردم طرف با یه جنگل ریش صورتشو میماله به بچه هرچی نگاه میکنی هرچی ...

برای بوسیدن بچه اصلا تعارف نکن 

وقتی بچه برداشتن بگو بی زحمت بچه بوس نکنید اگزما داره دکترش ممنوع کرده 

هیچ وقت یاد نمیگیرن نوزاد رو تا یکسالگی نباید صورتشو بوسید من که مادرم صورت بچمو نبوسیدم هنوز بعد بقیه فرت فرت بدور از چشمم میبوسن

دختر منم همین طوری بود  شوهرم  با ریش و سیبل بوس می کرد  هر چی می گفتم از اونه می گفت نه لج می کرد   تا بردم دکتر  گفت از بوسه       حالا هنسرم قبول نمی کرد   بعدش فقط پیشونیش رو بوس می کرد    صورتش خوب شده بود پیشونیش پر بود مثله سنگه  پا     باز دعوا کردیم  پیشونیش رو بوس نکرد  خوب شده بود  به جاش سرش رو بوس می کرد    باز فقط  سرش پر شد   اونجا به شوهر لج بازم ثابت شد از بوسه

وای من الان  ۳۶ هفته هستم دلم غش رفت برای نوزاد 

از طرف من نوزادتو بو کن و یک صلوات بفرست  

وای من دخترم به دنیا آمده بود  بو می کردم صلوات می فرستادم به عنوان تشکر از خدا   بهترین بوی دنیا  رو نو زاد ها دارند

هرشب با باباش قرار میزاریم بخوریم ولی میگیم تموم میشه بزاریمش برا فردا دوباره فرداش همینه🤣

اگه نمی تونین من حاضرم بیام بخوووولمش

+هزار ماشالله چشم بد دور ازش

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

2810