بچه ها لطفا بخونید اینو دوس پسر من ی دوستی داره به اسم علی این علی ی دوس دختر داره که ما اوایل رابطه با اینا بیرون میرفتیم بعد ب دلایلی دیگه نرفتیم این دختره از ی سال پیش تا الان بارها ب گوشم رسیده ب دوس پسرم گفته تو چقد خری نمیتونی ده تا رو با هم هندل کنی همه پسرا الان اینجورین ب بهونه های مختلف با دوس پسر من میرف بیرون اینو بگم البته علی هم همراشون بوده و اونجا همش میرفته رو مخش که با من کات کنه من بدرد نمیخورم بیرون نمیتونم زیاد بیام بعد مثلا میره شماره دوستشو میده ب دوس پسر من یا میاد اسکرین شاتای قبل منو رو میکنه میگه ببین دوس پسرت چیکار میکنه دور از چشم تو این سری اخرم من باهاش حرف زده بودم یکم پشت دوس پسرم حرف زدم اسکریناشو برا علی فرستاده ک ب دوس پسزم نشون بده اینم بگم دختره از ی خانواده گدا که هر سریع میریفتم اون اوایل بیرون پر رویی میکرد مثلا میگف جلو دوس پسرم بریم لباس بخریم؟ این علی هم وضعش بده کلا هیچی نمیتونه بگیره ولی دوس پسر من نه میدونم مشکل از دوس پسرمم هست وکرم داره اونو کاملا واقفم بهش میخوام بدونم هدف دختره چیه؟ از این کارا اینم بگم دختره ازاوناس ک تو سن 20 سالگی بادی کانتش بالای ده نفره