2777
2789

پسرم هفت ماهشه از وقتی لیپوزفر میذم براش یبوست گرفته ..شکمش بعد از سه چهارروز و اونم نسبتا سفت و سبز کار میکنه سه روز قطعش کردم دفعش خوب شد..سه تا دکتر نظرشونو خواستم یکی میگه قطره اهن همینه دیدم خیلیییی بوی تند میده پی پیش گفتم بچه ام اذیت میشه رفتم سراغ یکی دیگه.یکی گفت فرومازول بده نظرات این قطره رو خوندم زده بود خیلی غلیظه و خودش باعث کمبود اهن میشه..یکی گفت ازمایش بده که مشکلی نداشت باز گفت سونو بده که ترسیدم ببرمش سونو..یکی دیگه هم گفته همون لیپو رو بده و باید بررسی بشه..گیج شدم😐😐کسی بوده بچه اش اینجوری باشه بعد از قطره؟شیر خودمو میخوره

منم همیشه لیپوزوفر میدم مشکلی نیست.. شکمش سفت هست ولی روزی یبارو کار میکنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیر یک سال باید آبیو رو بدی منم تازه فهمیدم

کلا اهن ابی بیشتره دوبرابره من سر پسرم نمیدونستم و همش قرمز میدادم پسرم کمبود اهن داشت تو ازمایشا‌ش

دیگه الان برا دخترم دارم ابی میدم

اره منم میخوام کلا ابی یدم اهنش دوبرابرا

عالیههه منم از اول ابی دادم ولی چندتا از دوستام قرمز میدادن بچه هاشون فقر داشتن دکتر ابی داد بهشون خوب شدن من هی میگفتم ابی بدید میگفتن نههه ابیش اهنش خیلیه بعد ب حرف من رسیدن

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
2810