گیاه عروسک پشت پرده خوبه عرق رازیانه و دم کردهی زعفرون بخور جنین دو ماه و نیمه انقدر بزرگ نیس که درد زیادی بکشی بستگی به بدنت داره مثل یه پریود سنگینه
این دم نوش هارو بعد سقط هم بخور بزار بقایا نمونه که کورتاژ نشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم ده هفته بودم با قرص سقط کردم بیخودی بیمارستان نرو دکترا به خاطر پول فقط کورتاژ میکنن
قرص و که خوردی فقط گرمی جات بخور پشت سر هم و مدام طناب بزن ادای طناب زدن منظورمه فقط بپر بپر کن من اینقدر ادامه دادم تا سه روز نمیتونستم راه برو ولی گفتم باید سقط بشه . بعد هم یه تیکه جزیی ازش موند که با پریود بعدی دفع شد
دردش از پریود یه ذره بیشتره ،قرص که دادن یه بطری آب بزار بقل دستت که نخوای از جات پاشی برو زیر پتو بخواب ،اگه با قرص کامل دفع نشد کورتاژ میشی که اصلا اهمیت خواصی نداده کلا پنج دقیقه کارشه اون همه حرفی که راجب بد بودن کورتاژ میزنن همش چرت الکیه
منم ۹ هفته توی خونه سقط کردم .. دردش همون نیم ساعت آخر که دیگه میخواد سقط بشه شدیده ولی بعد از سقط دیگه هیچ دردی نداری .. اگه تحمل درد رو داری توی خونه سقط کن. فقط کسی بیاد پیشت تنها نباشی . تخم شوید دم کن با نبات یه لیوان پُر بخور . با چیزای گرم دیگه . من ظهر خوردم. ساعت ۱۲ شب سقط کردم.