2777
2789

قشنگ تو خواب ناز بودم دیدم یکی زنگ میزنه شوهر همسایه بود میگه میشه سوییچ ماشین تون رو بدید ماشینم خراب شده میخوام باتری به باتری کنم 😑🥴 تعمیر کاره منم گفتم شوهرم بیرونه سوییچ ماشین هم تو جیبشه الکی 

خدایی چرا مردمو باید آزار بدن شاید یکی دوست نداشته باشه سوییچ ماشینش رو بده اصلا این موقع ؟؟؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خیر و ثواب بوده

نخواستی 

مشکلم نیست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
والا من یزدم چند بار ماشینم خراب شد وسط خیابون صدتفر ریختن گفتن بیا ماشینت باتری باتری کنیم حالا همس ...

من دوست ندارم خب با ماشینم باتری به باتری کنه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

حالا چ اشکالی داشت کمک‌ میکردی

من کلا عاشق اینم ک ب بقیه کمک کنم شاید عجیب باشه ولی تو این موقعیت ها خوشحال میشم 

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}