2777
2789

نامزدی داشتم (دوست بودیم )که قول و قرار جدی برا ازدواج حسابیم دوسم داشت

۲سال باهم بودیم همجا رفتیم 

شیش ماه اخر نمیدونم چیشده بود ناامید شده بود از رابطمون تو تایم سربازی رفتنش افتاده بود

حالا خلاصه هی شل کن سفت کن 

من هی اصرار به درست شدنش داشتم اونم میخاستا ولی انگار ته دلش یچیزی بود که نمیگفت

میگفت الان کات کنیم بهتره تا بعدا طلاق بگیریم

خلاصه اینکه تموم شد

امروز دقیقا یکماه شد که کات کردبم من هروز اونو به امید برگشت چک میکنم(خیلی پسر اقا و خوبی بود ) ولی اون استوری که میزارم اصلا استوری منو باز نمیکنه 

استوری خواهرمو باز میکنه ها منو نه اصلا 

هردو پیجمو

تا دو هفته پیشم تو پیجش بودم رمزشو خودش داده بود دیدم همرو باز کرده منو گزاشته

بنظرتون چرا؟!

دلیل کارش چیه؟

فقط دلیلشو بنویسین لطفا اینکه ولش کن و بهش فک نکن نگین ممنونم ازتون♥️

میخاد دیگه بهش فکر نکنی 

یه مدت بیخیالش باش 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فراموشت کنه 

تو هم جلو بری خوب نمیشه که هیچ بدتر همه میشه 

خودم بهتر میدونی ولی من بودم هم خودم هم خواهرم آنفالو میکردم، چون من به اندازه خودم جلو رفتم اون واکنشی نداشته این رابطه رو بخواد جلو میاد یا نمیخواد و تموم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی