چند ماه پیش اتفاقی فهمیدم آندومتریوز دارم ( برا بچه دوم اقدام کردم بعد ی سال نشد ) ذخیره ام ۰/۴ بود ..... و لوله چپم هیدرو بود ..... عمل جراحی شدم و دوتا تخمدانم برداشته شد تو سن ۲۸ سالگی .... همش حس میکنم اشتباه کردم نباید میرفتم زیر تیغ یا دکترم دانش کافی نداشت باید تخمدانم رو حفظ میکرد ... نمیتونم خودمو قانع کنم که باید اینطور میشد همش میگم اگه عمل نمیکردم بالاخره شاید طبیعی باردار میشدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دکترت کی بود؟جنین فریز کردی قبلش؟منم پارسال عمل کردم و لوله ها و تخمدان چپمو برداشتم. البته تخمدان ر ...
دکتر مشکی .... نه متاسفانه خواستم فریز کنم ولی با این ذخیره نشد .... . آره فکنم منم ترسید عود کنه دوتاشو برداشت .... تازه گفت چسبندگی روده هم داشتی این یعنی خیلی پیشرفت کرده بود مگه نه ؟
توی شرح عمل معمولا میزنن گرید چند بوده و هرچی گرید بالاتر باشه، چسبندگی ها بیشتر.من قبل عمل جنین فری ...
گرید نزده ولی تو خلاصه پرونده نوشته آندومتریوز شدید لگن ....ی لحظه از عمل هم فیلم گرفته باز این جمله رو گفته ..... خدارو شکر که فریز کردی تا الان انتقال هم دادی