2777
2789

سلام مامانا دخترم چند روزیه خیلی گاز میگیره 

چیکار کنم از سرش بیوفته ؟ دو سالشه قبلا این اخلاقو اصلا نداشت

سارام مامانی که عاشق کاردستیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دندان گیر براش بگیر.

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
بی محلی اگه واکنش نشون بدی توی ذهنش جا میفته حواسشو به ی چیزی پرت کن

اگه فهمید واکنش نشون میدید هروقت ی چیزی بهش ندادی سریع گاز میگیره حتی اگه دردتم اومد کاری نکن حواسشو به گوشی ، بازی یا ی وسیله پرت کن

دندان گیر براش بگیر.

وسط بازی کردن اخه این کارو میکنه نه یهو بی موقع که بخوام بهش دندون گیر بدم از وقتیم که دندوناش کامل در اومده دیگ استفاده نمیکنه

وسط بازی کردن اخه این کارو میکنه نه یهو بی موقع که بخوام بهش دندون گیر بدم از وقتیم که دندوناش کامل ...

بیچاره شوهر آیندش 😂

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
اگه فهمید واکنش نشون میدید هروقت ی چیزی بهش ندادی سریع گاز میگیره حتی اگه دردتم اومد کاری نکن حواسشو ...

وسط بازی باهاش این کارو میکنه ولی خب این روش شمارو هم امتحان میکنم شاید بی توجه باشم به این کارش دیگ انجام نده 

ممنون از کمکت❤️

تا گازت میگیره دماغشو بگیر چون نفسش نمیاد مجبور میشه ولش کنه . یکم صداتو ببر بالا با اخم و ندیت بگو کار بده نه نه . دیگه بیخیال میشه بعد یه مدت . ولی راست میگی داغون میشه ادم دختر من مو میکشید 😬

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2810