2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از چه نظر دقیقا؟

این معنای مختلفی داره

چیزیه که جامعه میخواد و انتظار داره دیگه

بعضیا اگه با شوهرشونم راحت باشن یه عده میگن طرف حتما قبلا خرابکار بوده. انقدر باهاش راحته تو خوده سایتم بوده زنه با شوهرش راحت بود شوهرش بهش مشکوک شده

پس ادا در میارن تا تو دردسر نیوفتن.

حالا اگه منظور سوالت اشتباه متوجه نشده باشم

حالا اگه چیزای دیگه منطورته مثل مشکلا دیگه اونا به روان برمیگرده 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
از چه نظر دقیقا؟این معنای مختلفی دارهچیزیه که جامعه میخواد و انتظار داره دیگهبعضیا اگه با شوهرشونم ر ...

فکر میکنم بدلیل  احساس خود نخبه پنداری در روابط اجتماعی+کودکانه بودن+شدت وابستگی احساسی و مالی

فکر میکنم بدلیل احساس خود نخبه پنداری در روابط اجتماعی+کودکانه بودن+شدت وابستگی احساسی و مالی

به غیر ۲ تای آخری مشکلات روانی حساب میشن

۲ تای آخرین وابستگی عاطفی تا حدودی طبیعیش؛ طبیعیه

وابستگی مالیم دیگه بستگي به آدمش داره که اهل کاره یا نه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷