2777
2789
عنوان

پسرم همه اسباب بازیاشو باز می‌کنه شوهرم حسابی کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اعصابم رو کنترل میکنم اما شوهرم نه آخرین بار مداد شمعی هاش که گرون و نو بودن رو ریز ریز کرده بود ...

وااااا این حرفا چیه ..هروسیله ای برا بچه خریدی باید خرابش کنه مگه اون ادم بزرگه ک سالم نگهداری کنه اصلا اگه روز اول خرابش نکرد باید ب سالم بودن بچه ات شک کنی..من و شوهرم ک هر چی میخریم ک روز اول تیکه تیکه اش میکنه فقط بهش میخندیم از فرداش هم با همون تیکه تیکه ها بازی میکنه مهم اینه برا خودش قابل بازی هس و ما میفهمبم بچه سالمه

پسر منم یمدت همه چیو خراب میکرد من مینداختم دور تا اینکه دیگه اسباب بازیاش تموم شدن و شروع کرد بهونه گرفتن رفتم یدونه ماشین خریدم گفتم اینو ببینم دوسش داری و خراب نکردیش بازم میگیرم

البته خیلی مهمه پدرام همکاری کنن

دیگه درست شد

اکثر پسر بچه ها اینطوری هستند و این دلیل بر این نیست که می‌خوان اسباب بازی رو خراب کنند اتفاقا اونا ...

آره خیلی بد زدش پسرم میگه دیگه بابا رو دوسش ندارم چشماش زده بیرون و بده و...

بچه منم اینطوریه هیچی سالم نمونده چه کنیم واقعا

اصلا بچه نمیخاد اسباب بازی سالم داشته باشه چرا شما میخواید چون پول دادید سالم بمونه اون با همون خراب کردن بازی میکنه و تیکه تیکه هم بشه بازی میکنه  همون مدلی دوس داره بزارید بچگی کنن و لذت ببرید

من که بچه ندارم اما انشالا که بچم ب خودم بره هنوزم اسباب بازیای بچگیمو نگهداشتم اما چنتا راهکار دارم

عروسکای پارچه ای یا نهایتش سلیکونی براش بگیرید از پشت بومم پرتشون کنه هیچیشون نمیشه پلاستیکی درجا میشکنه 

و اینکه سعی کنید اسباب بازیا رو نوبتی بهش بدید تایم براش تعیین کنید بگو اگه اینو سالم تحویل دادی اینو تحویل میدم وگرنه اسباب بازی بی اسباب بازی 

2810