2777
2789
عنوان

پسرم همه اسباب بازیاشو باز می‌کنه شوهرم حسابی کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست

شوهرت حق داشته فقط ایکاش فشار عصبیشو یجور دیگه خالی میکرد 

براش اسباب بازی ارزون بگیرید همه رو هم دم دستش نذارید 

بعدم بشینید اونایی که خراب کرده رو باهم تعمیر کنید این بخشش و هم باید یاد بگیره

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا بچه زرنگی هست یکسره قطعات ریز و رباتیک رو سر هم می‌کنه و وسایل میسازه و فیلم های اختراع و... م ...

براش ماشینایی بخرین که جدا میشن و پیچ گوشتی و پیچ و مهره دارن دوباره وصل میشن

خیلیییی مفیدن من برای پسرم خریدم خیلی سرش گردم شد

خراب کنه اسباب بازی خریدین براش که بازی کنه خراب کنه بشکنه. نگرفتین که دکور بزارتش تو کمد یا بالای ک ...

نصیحت من کارساز نمیشه مادی نگاه می‌کنه و بدیش اینه کل بچه های فامیل مرتب هستن و تمیز نگه می‌دارن

دقیقا بچه زرنگی هست یکسره قطعات ریز و رباتیک رو سر هم می‌کنه و وسایل میسازه و فیلم های اختراع و... م ...

واووووماشالله خوشبحالتوووون.. توروخدا جلوشوهرتو بگیر یکی باید پس کله ی باباش بزنه..ما اگه بچه مون نیم ساعت تو خیابون بشینه با کفش هاش بازی کنه کاریش نداریم تا خودش پا بشه ..اصلا و ابدا دعوا نکنیدش

واووووماشالله خوشبحالتوووون.. توروخدا جلوشوهرتو بگیر یکی باید پس کله ی باباش بزنه..ما اگه بچه مون نی ...

والا منم دوست ندارم .

خودش هم ساعت ها وقت میذاره تقریبا کل روز و باهاش بازی می‌کنه ولی میگه خراب نکن بذار من بیام باهم درست کنیم و باز کنیم ...

من‌کاری ندارم بازشون کنه فقط خراب نشن.واقعا زشته یکی میاد خونه ادم میخواد با اسباب بازی بچت بازی کنه ...

وای چه استدلال عجیب و غیر منطقی !!!😒😑😑😑 بچه رو میزنید چون کسی بیاد اسباب بازی شکسته نباشه بچش بازی کنه ؟!!! 😑😑😑 چرا میخوای بچتو فدای مردم کنی 😒😒😒

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
والا منم دوست ندارم .خودش هم ساعت ها وقت میذاره تقریبا کل روز و باهاش بازی می‌کنه ولی میگه خراب نکن ...

بچه عقلش دست خودش نیس مث من و شما ..یادمه اجیم مداد شمعی داشت هرچی بهم میگفت ریز نکن دوس داشتم ریز نکنم اما تا میرفت مدرسه ریز میکردم یعنی اصلا دست خودم نبود  کنجکاوی بچگونه هس

وای به شوهرت بگو خودشو کنترل کنه

کتک بخاطر اسباب بازی؟ خیلی زشته مگه خودش میخواد باهاشون بازی کنه؟

خب اگه خیلی براتون مهمه قایم کن هر چند به نظر من اسباب بازی مال بازیه دیگه دیر یا زود هم خراب میشه

من خودم بچه بودم مامانم یدونه خرس بزرگ برام گرفته بود ، یادمه اون خرس همیشه ی خدا بالای کمد بود و نگام میکرد

با التماس به مامانم میگفتم بیارش پایین من فقط یدونه بهش دست بزنم

من الان بزرگ شدم بچه دار هم شدم و اون خرس همچنان بالای کمده و من بچگیم با حسرت اینکه بتونم یه بار یه دل سیر باهاش بازی کنم گذشت ، چند روز پیش مامانم خونه تکونی داشت رفته بودم کمکش ، اونجا برای اولین بار به اون خرس دست زدم ببینم جنسش چیه در این حد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
نصیحت من کارساز نمیشه مادی نگاه می‌کنه و بدیش اینه کل بچه های فامیل مرتب هستن و تمیز نگه می‌دارن

عیب نداره خواهر. همه بچه ها مثل هم نیستند. ما هم دخترا مرتب و تمیز وسایل رو نگه میداشتیم اما داداشم نه. الان بزرگ هم شده همونه 😂. دیگه ذاتش همینه نمی تونه سالم نگه داره یعنی همیشه خدا وسایلشو به دو ماه نکشیده خراب می‌کنه. برای همین بابام اصلا ماشین دستش نمی‌ده 🤭🤭. 

2810