2777
2789
عنوان

پسرم همه اسباب بازیاشو باز می‌کنه شوهرم حسابی کتکش زد

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنج سالشهچهار سالگی خراب میکرد وسیله هاشو

پسر من سه سالشه خیلی نمی‌فهمه 

میگم لج می‌کنه 

سه ماهه اسباب بازی نخریدم و با همون قبلی ها بازی می‌کنه 

یکی میاد خونه ام و بچه داره و میخواد با اسباب بازی پسرم بازی کنه خجالت میکشم همه شکسته است 

اشتباه کردن که وقتی نه درآمد خوبی دارن نه اخلاق و حوصله بچه اوردن منظورم شما نیستین همسرتونه

کی گفت اخلاقش خوب نیست تا الان بهترین پدر بوده .

شما هم منتظر حمله هستین 

گفتم این دفعه این کارو کرد 

من بچه ندارم بجاش سگ داریم ..بارها شده وقتی حواسمون نبوده یا خواب بودیم سگم رفته عروسکایی که واقعا گرون بودن و دوسشون داریمو برداشته چشماشونو جدا کرده یا پاره کرده و کلا از قیافه انداخته ...ولی ما حتی دلمون نیومده که دعواش کنیم چی برسه کتک بزنیم ...گفتیم فداسرش و دادیم که واسه خودش باشه ...اینارو گفتم که بگم ما حتی دلمون نمیاد یه سگو دعوا کنیم وای به اینکه بچه دارشیم ....مگه ادم بحاطر مال دنیا بچشو دعوا میکنه ..اونم اسباب بازی که فقط مختص همون بچه است و بزرگ شه فایده ای نداره واسش که بخواد بازی نکنه تا سالم نگهش داره ...چرا پدرمادرا میخرن که بعدش دعوا کنن که خراب نکن یل چرا خراب کردی ...بچه ان دیگه ...واسه نمایش جلو فامیل که اسباب بازی نمیخرین که ....که بگن فلانی چیا خریده واسه بچش ....فدای سر اون بچه اصلا ناز شصتش که خراب میکنه ...بچه اس دیگه نمیفهمه ...یعنی یه اسباب بازی حتی گرونترین ارزش اشک بچه هارو داره؟؟

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
چیزایی که خودش هم خریده خراب کرده

خراب کنه اسباب بازی خریدین براش که بازی کنه خراب کنه بشکنه. نگرفتین که دکور بزارتش تو کمد یا بالای کمد نگاهش کنه. بعدشم سالم نگهش داره که چی بشه؟؟ بچه بزرگ که بشه دیگه میخواد چیکار؟ شایدم شوهرت میخواد نگه داره برای بچه بعدی 🙄. 

ما برای تولد بچه یه ماشین موزیکال گرفتیم که از بقیه گرون تر بود به یک ماه نکشید انقد کنجکاو بود ماشین رو چپ میکرد و نگاه میکرد زیرش رو. آخرش همه سیماشو کشید خراب کرد. بچه ست دیگه اسباب بازی میگیریم که سرگرم بشن. یکم شوهرت رو نصیحت کن ارزش نداره برای اسباب بازی کتکش بزنه. هنوز پنج سالشه کوچیکه. 

پسر من سه سالشه خیلی نمی‌فهمه میگم لج می‌کنه سه ماهه اسباب بازی نخریدم و با همون قبلی ها بازی می‌کنه ...

راستش من اصلا خجالت نمیکشم اصلا نگاه و حس بقیه هم نسبت به مواردی که مربوط به پسرمه و وسیله هاش برام مهم نیست

بخاطر نگاه و فکر بقیه میخواین بچتون تحت فشار بزارین؟

بچه سه ساله اگه باهمون شکسته ها بازی میکنه راحتش بزارین پسر من دیگه میفهمید چیزیکه شکسته بود میگفت بدرد نمیخوره منم اینکارو کردم تا بفهمه باید مواظب باشه

چقدر شعورتون بالاست

بخدا راست میگم نمیدونم از تمسخر گفتید یا واقعی..اما بازی از نظر بچه یعنی خراب کردن و دیدن قطعات ریزتر وسایل ..بچه کنجکاوه یعنی زرنگه   میزنید تو ذوقش دیگه جرعت نکنه کنجکاوی کنه و اعتماد بنفسش صفر بشه

من‌کاری ندارم بازشون کنه فقط خراب نشن.واقعا زشته یکی میاد خونه ادم میخواد با اسباب بازی بچت بازی کنه ...

ول کنا گور بابای فامیل 

بزار بچه خوش باشه ....بازی نکنه که فامیل نگن چرا اسباب بازیاش داغونن ....جیگر بچتو بخورم من ...اذیتش نکن بزار حال کنه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
بخدا راست میگم نمیدونم از تمسخر گفتید یا واقعی..اما بازی از نظر بچه یعنی خراب کردن و دیدن قطعات ریزت ...

دقیقا بچه زرنگی هست یکسره قطعات ریز و رباتیک رو سر هم می‌کنه و وسایل میسازه و فیلم های اختراع و... میبینه

2810