2777
2789
عنوان

فالوش کردم الان پشیمونم چیکارکنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 59 پست
قربانتاگ بازم جواب نداد پیامت بنظرم بذار همینجوری بمونه فالوت😁اصلا واکنشی نشون نده ببینه آنفالو بلا ...

واقعا تعجب میکنم یه مرد گنده انقد کوته فکر باشه

همین کارومیکنم🤚😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا برات مهم نیست شوهرت با اکسش چت کنه؟این انحراف نیست عقله

اینقد توضیح دادم بازم

مثل اون کاربر رفتی سر خونه ی اول؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خودمو نزدم ب راهی من بودم که اونقد ب خودم ارزش قائل میشدم حتی پیجشو تو اینستا سرچ هم نکنم درضمن من ف ...

خب محقق وقتی بک نداده احتمالا جواب دایرکتم نده دیگه

میترسم بپرسم سنگ رو یخ شم 

حالا واسه من شاخ شده

خب توضیحت توجیه بود حالا هی اصرار کن

همیشه به مسائل اینقد سطحی نظر داری؟

من از آدمای شکاک بدم میاد

وقتی طرفت و میشناسی

و میدونی اهل خطا کردن نیست

چرا باید به منظور بگیرم

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خب محقق وقتی بک نداده احتمالا جواب دایرکتم نده دیگهمیترسم بپرسم سنگ رو یخ شم حالا واسه من شاخ شده

نه وقتی چند روزه جواب نداده اصلا توام پیامتو از دایرکتش پاک کن دو طرفه پاک میشه بعدم انفالو کن بلاک نکن ممکنه دیده عمدا اهمیت نداده بعدش بیاد ایدیتو یواشکی سرچ کنه بفهمه بلاکش کردی فک می‌کنه پیگیرشی شایدم اصلا هنوز نفهمیده بهش پیام دادی ب هرحال کاری که گفتمو بکن اگه میخوای بقول خودت سنگ رو یخ نشی

جالبه ها هرکی اینجا تاپیک میزنه ،اصرارررررر داره کار اشتباهش و تایید کنیم ،والا هدف نظر خواستن نیست

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
2810