2777
2789
عنوان

فالوش کردم الان پشیمونم چیکارکنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار بدی کردی گناه کردی اللن شوهرت میددنست راضی بود ؟

فالو کردن کسی گناهه؟ یا سوال معمولی پرسیدن؟ مگه با طرف لاس زده ؟ ی سوال معمولی پرسیده اونم نهایتش اهمیت نداده اینم میزنه انفالوش می‌کنه فوقش تا بهش بفهمونه حق نداره راجبش فکر بد بکنه الان من تو اینستا کلی پیج مغازه و آنلاین شاپ که ادمیناشونم آقا هستن فالو کردم نکنه دارم خیانت میکنم😵‍💫

هیچی به خواستگار سابقش که از قضا طلا فروش هم هست سیگنال داده

بس کن جان خودت 🤦🤦

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

چ فکری

بنظر شما اون الان فک می کنه شما به کمک نیاز داری ؟

یا فک می کنه میخوای بهش نخ بدی!

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
فالو کردن کسی گناهه؟ یا سوال معمولی پرسیدن؟ مگه با طرف لاس زده ؟ ی سوال معمولی پرسیده اونم نهایتش اه ...

خواستگار سابق یا غریبه فرق نداره؟ واقعا خودتونو میزنید به اون راه یا چی؟

وا اخه اینا چیه خدایی میگیدمگه تو غاریم

آره عزیزم تو غاریم خودت می‌دونی چی به چیه  که تایپک زدی , تنت میخاریده وگرنه لزومی نداشت درخواست بدی سوال کنی بیرون می‌رفتی قیمت میکردی ، خودت کرم داری اونم محل سگ نداده خداروشکر متنفرم از این جور زنای نفرت انگیز 

من بحثی مدارم جان تو شما بحث میکنید فقط شوهرتون به عشق سابقش درخواست فالو بده همین نظر و دارید

برو بخواب عزیزم 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

2810