2777
2789
عنوان

فالوش کردم الان پشیمونم چیکارکنم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 59 پست
بنظر شما اون الان فک می کنه شما به کمک نیاز داری ؟یا فک می کنه میخوای بهش نخ بدی!

یه حس پشیمونی عجیب و غریب و ناشناس و مزخرفی دارم ک اصلا نمیدونم بخاطر طلا چرا فالو کردم و اون بک نداده و من الان گیجم حس میکنم بهم بی احترامی کرد 

یه حس پشیمونی عجیب و غریب و ناشناس و مزخرفی دارم ک اصلا نمیدونم بخاطر طلا چرا فالو کردم و اون بک ندا ...

ولش کن عزیزم

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم تو غاریم خودت می‌دونی چی به چیه که تایپک زدی , تنت میخاریده وگرنه لزومی نداشت درخواست بدی ...

اینمهمه هیت بخاطر یه فالو 

توخودت اهل خارشی منو دیگه متهم نکن

اگه بودم همون ۱۵سال پیش بودم

بعدشم اونا شهرشون ازما دوره خنگ عالم 

بای😤

چی بکم؟

نمیدونم دقیق😁اینکه رابطه خانوادگیتون چطوربوده و هست مهمه!

اما میتونی همینحوری سنگین بگی

سلام آقای فلانی ..وقتتون بخیر 

باتوجه به اینکه طلا همینجوری داره گرون میشه وقیمتش میره بالا و آشنایی هم سراغ نداشتم جزشما خواستم ازتون اگر امکانش هس با همسرم بیایم ازخودتون یکم طلا بخرم..امکانش هست؟

(حتماهمسرت رو هم ببر و درجریان باشن)

وا اخه اینا چیه خدایی میگیدمگه تو غاریم

خیلیا تو غارن گلم اون الان فهمیده تو بهش پیام دادی شاید از حرص همون موقعا بک نداده چون دیگه براش مهم نیستی اما اگه اصرار به یک داشته باشی یا بهش دایرکت بدی ممکنه فکر بد بکنه  درثانی وقتی میگی استوری گذاشته ینی پیجش برات بازه میتونی دایرکت بهش پیام بدی دیگه چرا منتظری اونم تورو فالو کنه؟ همین سوالتو راجب طلا دایرکت ازش بپرس که فکر بد نکنه

فالو کردن کسی گناهه؟ یا سوال معمولی پرسیدن؟ مگه با طرف لاس زده ؟ ی سوال معمولی پرسیده اونم نهایتش اه ...

انقد برای مهم بوده فکرش درگیر شده اومده باز راجبش سوال می‌کنه اگه  فکرش چیزی نبود به فکرش نمیرسید چرا طرف بک نداده ، شاید یکی دوس نداره بک بده شوهر من یک زن تو فالورش نداره هرکس درخواست میده رد میده باز بعد سه چهار بار همونا درخواست میدن بلاک میکنه هرکی که باشه چه ده ساله چه ۶۰ ساله پس همه فکرشون درگیر شه چرا منو زد میکنه؟!!!! خب شاید طرف خوشش نمیاد زنا رو فالو کنه 

خیلی خوب گفتی این بهم ریختگی ذهنیمو درست کردی مرسی

قربانت

اگ بازم جواب نداد پیامت بنظرم بذار همینجوری بمونه فالوت😁

اصلا واکنشی نشون نده ببینه آنفالو بلاک کردی بیشتر فاز خوشحالی مییره فک کرده کیه!

شما بی تفاوت باشی اون بیشتر حرصش میگیره 😂😂

چیش الان منحرف بود؟

ذهنش 

فکر میکنه هر کی یه زمانی خواستگار کسی

بوده دیگه باید ازش دوری کرد

گناه باهاش حرف بزنی

سؤالی ازش بپرسی 

چقد سطح پایینن این افراد

اگه کسی قصد سبک بازی داره

فرق میکنه منم بدم میاد

فرقی هم نداره خواستگارش بوده یانه

ولی وقتی طرف منظوری نداره

ایرادی نیست 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

خواستگار سابق یا غریبه فرق نداره؟ واقعا خودتونو میزنید به اون راه یا چی؟

خودمو نزدم ب راهی من بودم که اونقد ب خودم ارزش قائل میشدم حتی پیجشو تو اینستا سرچ هم نکنم درضمن من فک کردم ایشون سوال راجب طلا پرسیده اون آقا جوابشو نداده بعد دیدم میگه بک نداده لزومی به بک دادن اون آقا نیس اکه سوال سوال معمولیه پیج های عمومی بدون فالو کردن هم میتونی بهش پیام بدی 

ولی باز میگم صرف فالو کردن کسی مخصوصا اگه فامیل باشه مشکلی نداره ولی اینکه انتظار بک داشته باشی زیادم مشکل داره اونم سر پرسیدن سوالی که میتونی بدون فالو کردن هم ازش بپرسی

2810