2777
2789
عنوان

گهواره برقی بخرم یا نه

217 بازدید | 36 پست

بچه ها کی گهواره برقی خریده بود ؟ راضی بود ؟
من به فکرم زده یکی بگیرم
نمیدونم بدرد میخوره یا نه اگه استقاده کردین نظرتونو میگین ؟
این بچه همش آویزونه منه دیگه کلافه شدم .. تو کریرش میزارم تکونش میدم سریع ساکت میشه میخوابه 

دو ماهشه چیکار کنم بخرم ؟؟

اگ برق نبود چی

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ برق نبود چی

باتری هم میخوره😉

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
باتری هم میخوره😉

😂😂چ لوسسه 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

منم برا پسرم گرفته بودم خوب بود  ففففقققط رو پایی شده دیگه الان دو سالشه هنوز رو پام خوابش میبره،برا دخترم زیاد استفاده نمیکنم اما مثله امروز که واکسن زده بود و بی تاب بود خیلی به دادم رسید

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
دختر خالم خریده بود راضی بود البته چون دوتا بچه شیر به شیر داشت نمیتونست بزاردش زمین کوچیکه رو مجبور ...

داخل کریر باید برش داری از رو زمین هی تابش بدی قشنگ آرنج و کمر و مچ دست آدم‌میشکنه 

منم برا پسرم گرفته بودم خوب بود ففففقققط رو پایی شده دیگه الان دو سالشه هنوز رو پام خوابش میبره،برا ...

چه برندی چی خریدی ؟ ارزش داره ۳۱ میلیون هزینه کنم ؟؟

2810