2777
2789
عنوان

گهواره برقی بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 36 پست

ننو ببند براش

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین بانو ج ازین مدلای امروزی کمربند هم داره واست تا دوسالگیش کار میکنه شایدم بیشتر حتی

گهواره برقی عالیه ولی متاسفانه عمر استفادش کوتاه بتونی نهایت بچت سنگین نباشه تا شش ماهگیش استفاده کنی اگه تپل باشه تا چهارماهگیش که الان دوماه فقط مونده

داخل کریر باید برش داری از رو زمین هی تابش بدی قشنگ آرنج و کمر و مچ دست آدم‌میشکنه

من راستش گهواره برقی چون هزینش بالا بود نتونستم بخرم 

معمولی خریدم 

چه برقی چه گهواره کنار تخت معمولی بیشتر از ۶ ماه نمیشه بچه رو داخلش گذاشت چون امکان داره از داخلش بیفته 

ببین برا ۴ ماه ارزش داره بخری 

😂😂چ لوسسه

خیییلی اصلا یه چیز عجیب دربه در چهارتا باتری میخوره دو ساعتم کار نمیکنه😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
ندارم بخرم ینی ؟

میتونی بخری میتونی هم خودت ببندی خیلی اسونه یه پتو و یه بند محکم و دوتا تیکه چوی میخاد فقط

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
چه برندی چی خریدی ؟ ارزش داره ۳۱ میلیون هزینه کنم ؟؟

نه بابا از این گرونا نگیر یه مدل هست دستس هم میشه تکون بدی جلوش دکمه داره برقی هم هست موزیک پخش میکنه باتری هم میخوره از اونا بگیر تا این حد گرون نیست چون بچه شروع کنه غلط زدن تو اینا نمیمونه فقط مگه برای خواب بزاریش اونم نهایت تا هفت،هشت ماهگیش

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
2810