2777
2789
عنوان

خیلی بد شانسم

96 بازدید | 12 پست

خانوما بعد شیر دهی سینم کوچیک بود کوچیک تر و افتاده شده مادر شوهرم اومده بود خونمون همش میگف سینه نداری انگار گم شده  به شوهرم میگف سینه نداره بدبخت منم خیلی بی زبونما انقد احترام کردم وسایل برذم بخوره کمر درد دارم   ولی همه حتی مامانم میگن سینه نداری  بیچاره شوهرت  اخر به شوهرم گفتم برو یکی دیگرو بگیر  من مشکل ندارم

چیکاااار کردی وای خدا چه نفهمیه مادرشوهرت

بگو سینه کوچیک مده مثل شما آویزون باشه به درد نمیخوره 

جلو شوهرت بگو شوهرم همینجوری دوسم داره نه اینکه بگی برو یکی دیگه بگیر

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

عزیزم چیزی نیست

برو لیفت و پروتز کلا 50 تومن میگیرن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجاه میلیون

اره 

اینسری مادرشوهرت دهنشو وا کرد بگو اتفاقا میخوام برم عمل کنم بزرگ شه 

به شوهرت بگو حتما پولشو بده 😒 ذلش کن 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخه من ایراد دارم مجبور نیستن منو تحمل کنن که

تا وقتی خودت رو خودت عیب بذاره بقیه هم هی میکوبن تو سرت 

من خودم اصلا از خودم راضی نیستم سینه هام افتاده با اینکه بچه ندارم اضافه وزن ترک پوستی همه چی 

ولی هیچوقت همچین حرفی نمی‌زنم یا خودمو جلو شوهرم کوچیک نمیکنم که بگم من عیب دارم 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بعد بچه اوردن همه بزرگ میشه 

واسه تو کوچیک شد چرا 

بگو همینه که هستم 

وااا

مامانت دیگه چرا 

الان سینه نداشته باشی شوهرت بی اب و غذا میمونه😐قشنگ جوابشونو بده 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

عزیز دلم اولا که شما اگه شرایطش رو داری ورزش کن و رازیانه دن کن بخور و ب خودت برس

دوما ک کوچیک باشه!مشکلش چیه؟

سوما شما واسه شوهرت و زندگیت بچه دار شدی و این عوارض داره.شوهرتم باید بپذیره

اول از همه خودت خودتو قبول داشته باش و عزت نفس😘

ما یه فامیل داشتیم بعد زایمان قطع نخاع شد.شوهرش باید بره با یکی دیگه آیا؟!

کنار هم بودن و مفهوم زندگی مشترک این نیس که چون شما سینه ات کوچیکه شوهرت بره بایکی دیگه❤️❤️

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋