2777
2789
عنوان

خدا کنه تا عمر دارم ازدواج نکنم

99 بازدید | 2 پست

چون خودم و میشناسم همه چیز واسه من یکباره وقتی تموم شد تموم شد فرصت عاشقی من سوخت

اون دختر منم اصلا دوست ندارم ازدواج کنم از هیچ مردی خوشم نمیاد هیچوقتم خوشم نمیومد تا این که یبار عاشق شدم طرف خواستگاری هم اومد ولی خانوادم نزاشتن ازدواج کنم (اون عاشق نبود منو اصلا نمیشناخت من دوسش داشتم خیلی به دلم می‌نشست)

هر چی زمان میگذره بیش تر میفهمم دیگه نمی تونم دقت هم می کنم وقتی یه ذره از یکی خوشم بیاد شبیه اونه که باز با خودم میگم همه در مقابل اون هیچن هیچکی مثل اون نیست دائم در حال مقایسه هستم 

اگه می دونستم اینقدر عاشقشم براش میجنگیدم بعد زن گرفتنش انگار کل دنیا از من گرفته شد تمام عشق تمام امید من به زندگی نابود شد تلخه ولی من دیگه عاشق نمیشم 

خداحافظ دلنشین ترین و شیرین ترین من

مقایسه طبیعیه عزیزم.مطمئن باش مشابه این قضیه برای خیلیا پیش اومده و تو تنها نیستی.ولی همونقدرم مطمئن باش یه روز یکی که برات خیلی ازاون دلنشین تر باشه میاد و قسمتت میشه.پس توکلت بخدا باشه و انقدر منفی نباف🌸

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.