2777
2789

من میدم نه تپل ک نکرده معمولیه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای فقط تپل بشه نان بده ولی اگه سلامتی هم واست مهمه آپتامیل پرونوترا بده البته سخت گیر میاد

نان مدادم ولی اصلا نمیخوره هر چند یک بار شیرش رو عوض میکنم اولش نان دادم بعد گیگوز دادم الان هم دارم ببلاک میدم ولی اصلا فایده نداره 

ببین مونده به سازگاریش اینکه بیفته بهش یا نه .ولی اکثرا میگن ببلاک تپل نمیکنه من به پسرم میدادم انگار لامصب آب میخورد اصلا دو ساعت نمیشد سریع باز بهش میدادم اصلا نه سیر میشد نه وزن می‌گرفت آخرش عوض کردم گیگوز دادم بهش خیلی تپل میکنه

اهاا مرسی ممنونم عزیزم بچم خیلی ضعیفه نمیدونم چیکار کنم چند روزه که شیر هم نمیخوره

فدات، چند وقتشه اگه بالای یک ساله بیشتر غذا بده غذا وزن میده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
فدات، چند وقتشه اگه بالای یک ساله بیشتر غذا بده غذا وزن میده

۸ روز دیگه میره داخل ۳ ماه بخدا اصلا هر کاری میکنم شیر نمیخوره اصلا یه تیکه استخونه همه میکن چقدر لاغره اینقدر عصبی میشم 

۸ روز دیگه میره داخل ۳ ماه بخدا اصلا هر کاری میکنم شیر نمیخوره اصلا یه تیکه استخونه همه میکن چقدر لا ...

عزیزم تنش سلامت باشه، فعلا کوچیکه پس ،سعی کن روزی چند بار شیر بدی اگه کم میخوره زود زود بده ولی حجم کم 

دختر من ۲۰ ماهشه خوراکشم بد نیست ولی رفلاکس و آلرژی داره رشد نمیکنه خیلی

عزیزم تنش سلامت باشه، فعلا کوچیکه پس ،سعی کن روزی چند بار شیر بدی اگه کم میخوره زود زود بده ولی حجم ...

از دیروز ساعت ۷ عصر تا الان فقط دو شماره شیر نان خورد و یک شماره شیر ببلاک چون دکتر گفت دوتاش رو بهش بدم تازه هم پیش دکترش بودم وقتی گفتم که از چه ساعتی تا چه ساعتی شیر نخورده دارو داد اصلا نمیدونم چیکار کنم 

مامانا یه سوال من اقدامم روز ۱۱ پریودم رفتم سونو یه فولی داشتم دوتا آمپول hcg زدم و هر شب دو تا قرص دوفامد میخورم الان روز ۲۰ پریودمه کی بهتره بیبی چک بزنم ؟!

خیلی استرس دارم 🥲

از دیروز ساعت ۷ عصر تا الان فقط دو شماره شیر نان خورد و یک شماره شیر ببلاک چون دکتر گفت دوتاش رو بهش ...

انشالاه ک زودتر بهتر شه شیرشو بخوره 

شیرهای دیگه رو هم امتحان کن یکیشو بده چون من شنیدم دو برند شیر خشک و با هم نباید داد بچه اذیت میشه

انشالاه ک زودتر بهتر شه شیرشو بخوره شیرهای دیگه رو هم امتحان کن یکیشو بده چون من شنیدم دو برند شیر خ ...

منم به دکترش گفتم ولی میگه نه چون ببلاک سبکه عیبی نداره نان و ببلاک رو با هم بهش بدی 

مامانا یه سوال من اقدامم روز ۱۱ پریودم رفتم سونو یه فولی داشتم دوتا آمپول hcg زدم و هر شب دو تا قرص ...

روز ۲۰ پریودی منظورت چیه حداقل باید ۴ ۵ روز بگذره از وقت پریودت بعد بیبی بزن و اینکه بعد زدن آمپول فکر کنم تا ۲۰ روز مثبت کاذب نشون میده باید ۲۰ روز بگذره از زدن آمپول 

2810