2777
2789

اون دختر منم اصلا دوست ندارم ازدواج کنم از هیچ مردی خوشم نمیاد هیچوقتم خوشم نمیومد تا این که یبار عاشق شدم طرف خواستگاری هم اومد ولی خانوادم نزاشتن ازدواج کنم (اون عاشق نبود منو اصلا نمیشناخت من دوسش داشتم خیلی به دلم می‌نشست)

هر چی زمان میگذره بیش تر میفهمم دیگه نمی تونم دقت هم می کنم وقتی یه ذره از یکی خوشم بیاد شبیه اونه که باز با خودم میگم همه در مقابل اون هیچن هیچکی مثل اون نیست دائم در حال مقایسه هستم 

اگه می دونستم اینقدر عاشقشم براش میجنگیدم بعد زن گرفتنش انگار کل دنیا از من گرفته شد تمام عشق تمام امید من به زندگی نابود شد تلخه ولی من دیگه عاشق نمیشم 

خداحافظ دلنشین ترین و شیرین ترین من

منم همینم حس میکنم خیلی مسئولیت داره اصلا حوصله ازدواج و این چیزا رو ندارم مثلا خواهرم که ازدواج کرد انقدر دردسر کشید سر این مراسما و جهاز خریدن کلی بدو بدو کردن داشت این ازدواج واسش خیلی خسته کننده بود به نظرم ازدواج جز زحمت هیچی نداره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید