2777
2789
عنوان

چرا آدما بامن اینجوری حرف میزنن

175 بازدید | 21 پست

منم ناراحت میشم... مثلا هرچی میگن تهش ی استیکر خنده میزارن.. بعدم مثلا ج نمیدن... بعد منم هی نگران میشم نکنه با من مشکل دارن ازم بدشون میاد و.........

مثلا امشب ی دختری اومد ازم سوال پرسیدو اینا بعد آخر شبی نوشت بیداری با استیکرخنده، من نوشتم اره برا چی ، بعد دیگه کلا سین زد جواب نداد 😐

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

سخت نگیر
🗿

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نگیر🗿

میخام اصن اهمیت ندم انقد ولی واقعا دست خودم نیست مغزم هی جلو جلو پیش میره خودش🤦🏻‍♀️😅 

واقعا آخه ینی چی خب اینکارش کاری داره بگه خب منظورش چیه آخه بیداری 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
کجا بهت پیام داد؟

تلگرام دیگه گروه درسیمون 

میخام اصن اهمیت ندم انقد ولی واقعا دست خودم نیست مغزم هی جلو جلو پیش میره خودش🤦🏻‍♀️😅 واقعا آخه ین ...

به یه جایی میرسی میگی به عنم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

واسه منم پیش اومده ولی فکر میکنم بیشتر بخاطر نوع دیدگاه خودمه

ینی چی نوع دیدگاه 

جدی باش تا جدیت بگیرن

ینی حسم درسته ک انگار دارن مسخرم میکنن😑 

یا مثلاً ی بار دیگم تو گروه ی دختره ای گفت عاوووو فهمیدم کدومی با خنده .. وقتی ازم پرسید خودمو معرفی کردم..

2810