2777
2789

کازی به پسرا ندارم ولللللی اینم مث یه ازدواجه انگار بازم کاری بت روابط فیزیکیتون ندارم از لحاظ روحی روانی نیاز به عده ذارید بخدا 

طرف کات کرده همزمان با یکی دیگه نامزدی و عقد کرده اخه اون پسر اولی هنوز ول کن نیست میاد میرینه به رابطه جدیدت با شوهرت

اونوفت میگن عده طلاق بده والا عده دوستی و کات هم باییییید باشه واجبه اصن  

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از لحاظ روانی بله ولی میگن زنو شوهرم باشید رابطه د.خول نداشته بودین نیاز ب عده نیست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

از لحاظ روانی بله ولی میگن زنو شوهرم باشید رابطه د.خول نداشته بودین نیاز ب عده نیست

چرا دخول باشه عده واجبه اینو جدیدا روشنفکرای سایت میگن چون دیگه طاقت ندارن صبر کنن میفهمی که چی میگم.... 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
چرا دخول باشه عده واجبه اینو جدیدا روشنفکرای سایت میگن چون دیگه طاقت ندارن صبر کنن میفهمی که چی میگم ...

اره میدونم چی میگی ولی خب شرع اونجور گفته

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.