2777
2789
عنوان

داشتم خود کشی میکردم نشد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست
خب الان مشکلش چیه ازش نپرسیدی چرا دوستم نداری؟

هیچوقت قبول نکرد که دوسم نداره امشب که یه قرون پول نداشت منو عصبی کرد بهش گفتم گدایی مگه بعدش گفت برو طلاقت میدم دوستم ندارم و....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ودف :/چرا واقعا؟ چی شده مگه؟

افسرده ام عزیزم قلبم درد میکنه از صبح تا ظهر 5 ساعت بخاطر قلب درد و دردی که به تمام بدنم میزد نمیتونستم از جام پاشم. کارای مهاجرتم جور نمیشه خسته شدم دیگه دنیا برام به پایان رسیده شاید فک کنید برای توجه میگم ولی نه واقعا خستم خانوادمم ازم متنفرن لحظه شماری برا مرگم می‌کنن

هیچوقت قبول نکرد که دوسم نداره امشب که یه قرون پول نداشت منو عصبی کرد بهش گفتم گدایی مگه بعدش گفت بر ...

عزیزم چرا حرفاشو جدی میگیری نباید دعوا باهاش راه مینداختی مردا مثل ما زنا‌ نیستن که تو عصبانیت حقیقتو بگن اکثرا شر و ور میگن جدی نگیر عزیزم خودتو هم بهش وابسته نشون نده اون میده وابستشی برای همین میخواد لجتو دربیاره همین

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

اخه زندگی منو ساییده دیگه از ۱۰ سالگی عین زنه ۱۰۰ ساله زندگی کردم بسمه بخدا الا ۲۰۰ سالمه دیگه خسته ...

منم خیلی سختی کشیدم ولی اینقد دنبال رشدم رفتم تا به لطف خدا زندگیم گشت 

مراقبه ی چاکرا کن 

بزن اینستا یا اینترنت 

چاکراها رو بشناس و روی همشون به طور صحیح مراقبه کن تا چاکراهات باز بشه و زندگی برات بچرخه