2777
2789
عنوان

چرااینایی که هزارتادوس پسردارن بهترین ازدواجومیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 101 پست
حتما باید دیت باشه؟ مثلا معاشرت با همکلاسی و همکار اینا کافی نیس؟ واینکه من نمیدونم یکی درخواست دوست ...

آخه تو معاشرتای اینجوری چیزی مشخص نمیشه

چون روابط عمیق نیس و آدما خیلی چیزا رو به هم نمیگن

الان مثلا همکلاسیای دانشگاه من چی از من میدونن؟

اگه کسی درخواست دوستی داد میتونی بگی باید یه مدت معاشرت کنم و بعد تصمیم بگیرم

ولی خب بررسی کن طرفو

تو روابط آبکی با پسرای بیخود نرو

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد کات هدیه هارو برمیگردوندی؟ مثلا یا اونی که قرار ازدواج داشتی

نه

هدیه هاشونو نگه داشتم😂

دوتاشو بردم کادو تولد دادم به دوستام😂😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خب کسی که کنار نمیاد به نظر من جالب نیست و غیرمنطقیهچون به هر حال یه آدم همه شانساشو واسه آشنایی با ...

دقیقا قبول دارم این حرفو

نمیدونم واقعا تا الان با هرکس صحبت کردم گفتن که ما روابط قبل ازدواجمون رو به همسرمون هیچوقت نمیگیم توهم بهتره نگی

گیج شدم اصلا

🦦
من همیشه میترسم اگه خواستم ازدواج کنم همسر آیندم با این قضیه کنار نیاد و کلا بیش از اندازه محتاط شدم ...

بنظرمن فقط درصورتی حاضرکنارنیادکه خودشم باهیشکی نبوده باشه واینکه عزیزم یسری حدومرز حتما بزارتورابطتت صرفابه خاطرخودت که لطمه نبینی

دقیقا قبول دارم این حرفونمیدونم واقعا تا الان با هرکس صحبت کردم گفتن که ما روابط قبل ازدواجمون رو به ...

لازم نیست باجزئیات براش بگی ولی خب حق داره که بدونه 

فقط دراین حدبگو که بودن کسایی که فهمیدم مناسب من نبودن وااین الان باعث شدالان قدرتورو بیشتربدونم

اونا همش تئوریهمهم اینه تو عمل چی کار کنیتا تجربه نکنی و آدمای مختلفو نشناسی هیچ کدوم فایده ندارهبعد ...

بله عزیزم دقیقا تو عمل مهمه

تو این سالهایی که از ۹۶ عضوم، یادم نمیاد چقدر دختر بودن که وارد این روابط شدن اما دیدن پسره عوضی از آب دراومده، چون فضا اونقدر احساسیه تو رابطه دوستی که اصلا جایی برای تصمیم عقلی و منطقی نیست، اگر احساسی نباشه و کسی حسی به شخص مقابل نداشته باشه که دوست نمیشن. و رابطه بهم خورده و دختر مونده و یه قلب شکسته ای که به جنس مخالف بی اعتماده. صبح تا شب فراوونه از این تاپیکها

کی گفته قراره ما خودمونو در اختیار پسرای مختلف قرار بدیم و بدون داشتن هییییچ تعهدی، احساساتمونو باهاش رد و بدل کنیم تا تجربه کسب کنیم؟ مگه موش آزمایشگاهی هستیم؟ یعنی اینقدر بی ارزشیم به عنوان یک دختر؟ وس چطوره برای بچه‌هم همینکارو بکنیم، بریم دو سه تا بچه بی سرپرست بیاریم بزرگ کنیم تجربه کافی که بدست اوردیم مادر بشیم، خوب و عقلانیه؟!

مسلمه کسی که‌ پاک زندگی کرده خیلی تفاوت داره با کسی که پر از شکستهای متعدده. این آمارهارو از کجا درمیارید؟ آمار واضح کف جامعس، تو این سالها که دوستی ها و ازدواجهای مدرن زیاد شده چرا خیانت بیشتر شده؟ چرا آمار طلاق سر به فلک کشیده؟

خانواده مادری من مذهبی هستند اما خانواده پدریم نه، یعنی خانواده مادریم دقیقا از همینایی هستند که پاک زندگی کردند و با پسر یا دختر نامحرم و غریبه هیچ رابطه ای نداشتند، به قول شما بی تجربه بودند اما خیلییی موفق هستن تو زندگی زناشویی و زندگی های عاشقانه و خوبی دارن خداروشکر 

اما تو خانواده پدریم که ازدواجها اکثرا مدرنه همچین تعریفی نداره

پس آمارتون‌ و تحلیل هاتون اشتباهه

چون شمارو بارها تو تاپیکها دیدم که با افتخار فراوان از دوستی هاتون میگید و ازدواج با چهارچوب درست و شرعی رو‌‌ میکوبید خیلی غیر عقلانی

مسئله آخر و مهم اینکه، بشر وقتی زمین میخوره که تصور میکنه بیشتر از خدا میدونه. خدا رابطه با نامحرم رو ممنوع کرده، یعنی این آسیبش به خودمون میرسه وگرنه برای خدا فرقی نمیکنه من پاک زندگی کنم یا برم با ده تا پسر دوست بشم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بنظرمن فقط درصورتی حاضرکنارنیادکه خودشم باهیشکی نبوده باشه واینکه عزیزم یسری حدومرز حتما بزارتورابطت ...

نه من واقعا مراقب هستم

برام خیلی مهمه کسی که باهاش میرم تو رابطه پسر خوبی باشه و از خانواده ی خوبی باشه

🦦