2777
2789
عنوان

چرااینایی که هزارتادوس پسردارن بهترین ازدواجومیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگهمن کلا نظرم این بود که اولین پسر نباید عشقت باشه😂وگرنه ببخشید ببخشید گند میزنی تو اون رابطه ...

نگاه فقط خدا کنه. خدا کنه رابطش سالم باشه

کاربر مرد غمکین بنده هستم

رو مخش کار کردی اصلا تلاش کردی ؟. یکی از دلایل بی رغبتیم به آزاد ازدواج همین مانع تراشی های مرداس

اره عزیزم خیلیی 

فعلا دارم میرم گواهی نامه بگیرم بعدش کلاسواینامیرم ولی خب واقعا سخت میشه بادوتا بچه شوهرمن عاشق بچس یهوبه خودم اومدم دیدم یکی توبغلم یکی تودلم

آره دیگهمن کلا نظرم این بود که اولین پسر نباید عشقت باشه😂وگرنه ببخشید ببخشید گند میزنی تو اون رابطه ...

کاش یکم هم از تجربیاتت بگی ما چیکار کنیم 

من خیلی رفتار تدافعی با پسرا دارم

یعنی اولش جذبم میشن بعدش میپرونمشون 🥲😂

از اینکه دوست پسر ذاشتید

نمیدونه 

اون از گذشتش به من گفت ولی من هیچی نگفتم 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
یه سوال ببخشید رابطتون با دوست پسر ها سالم و درست بوده

بله 

فقط حرف می‌زدیم 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
منم اطرافم دیدم..نمونه اش دختر خاله خودم....با همه بود آخرش سنتی ازدواج کرد....با یه پسر با خانواده ...

نه ببین

وقتی پسرای مختلفو تست میکنی تجربه به دست میاری و پسر خوبو میشناسی

بعدم آدم از دوس پسراش که جدا میشه دیگه مقایسشون که نمیکنه،چون اگه خوب بودن که جدا نمیشد

الان من حتی یه تار موی همسرمم به اون بچه ننه ها نمیدم

مثلا خود من تو روابطم فهمیدم پسری که اولویتش تویی خوبه،پسری که هنوز زیر سایه مامانشه خوب نیس

اگه تجربه نداشتم فک میکردم پسر مامانی و بچه مثبت خوبه چون احترام مادرشو داره،پس احترام زنشم خواهد داشت،این مثلا طرز فکر مامان خودمه که زن ساده و بی تجربه ای بوده.در حالی که اصلا این طور نیست و من از نظرم اینجور مردا مفت نمیرزن😂

وقتی تجربت زیاد میشه دیگه میفهمی چی خوبه چی بد.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اره عزیزم خیلیی فعلا دارم میرم گواهی نامه بگیرم بعدش کلاسواینامیرم ولی خب واقعا سخت میشه بادوتا بچه ...

والا نمیدونم من که اصلا بچه دوست ندارم  آفرین گواهی نامه رو بگیر 

حقیقتا روانشاسی هم به عنوان شغل سنگینه سعی کن یه هنری یاد بگیری که  کنار بچهات کار کنی  ولی نزار شوهرت حقتو بخوره اگه حقت ادامه تحصیل ادامه تحصیل بده  مگه چند تا بچه میخواد؟

کالیگولا شده یه هیولا 
بله فقط حرف می‌زدیم

نگاه من یه دختره ی بهش گفتم رفیق دختر خوب گفت ممنون یه بار گفتم دوست دختر خوب گفت احمق بفهم حرفت رو الان من چه حرف بدی زدم.  قضیه مال پارساله

ازدواجم تقریبا سنتی بود، قبلش هم هیچ دوستی نداشتم، خیییییییلی هم راضی ام. برا همین میگم اغلب کامنتای این تاپیک واقعا چرت و دروغه

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

من قبل ازدواجم پسر زیاد دیدمالبته نمیگم بهترین ازدواجو کردم،عیب و ایراد داره به هرحالولی میگم با پسر ...

ما قرار نیست به هر روشی تجربه کسب کنیم، قراره کنار یه آدم درست، درست و پاک زندگی کنیم، با همدیگه رشد کنیم

وگرنه بگیم بریم با پسرا بگردیم که خجالتی نباشیم و تجربه داشته باشیم و... تو همه اون روابط روحمون آسیب میبینه

کلی کتاب و سخنرانی هست که کمک میکنه

استارتر من چیزی که تو متن شما دیدم، یه مقایسه خیلی شدید بین خودتون و کسی بود که تو خوش بینانه ترین حالت ۳۰ درصد از زندگیش خبر دارید

یکی از دوستانم خبلی معروف بود به خوشبختی و شانس و... یه روز باهام درد و دل کرد و چیزایی از زندگیش گفت که هاج و واج مونده بودم

اگه شما مثل اون خانم با این پسر و اون پسر دپست نمیشدید، در حق خودتون لطف کردید.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نه ببینوقتی پسرای مختلفو تست میکنی تجربه به دست میاری و پسر خوبو میشناسیبعدم آدم از دوس پسراش که جدا ...

یعنی بین اونها آدم غیر لاشی رو انتخاب می کنی