2777
2789

یه دوستی داشتم خانوادش مذهبی ولی خودش کلییی دوس پسرداشت خودشم خدایی نازبوداون دوره من مثل اسکلااابودم اون بهم عکس دوس پسراشونشون میداد که جزو پولدارترین پسرای شهرچندوقت بعد قبلی وبرو خودش نمیاورد ازیکی دیگه میگفت حتی یکیشومیگفت نامزدم خانوادمم میدونن😂من رفتم تجربی ومثل خرتوگل گیرکردم اون رفت یه رشته ای که من ادعاخفن بودن میکردم که نتونست بیادتجربی بعد اون چون رشتش آسون تربود خیلی راحت دانشگاه تهران قبول شد من رفتم پیام نور😑بعدشم یه شوهرخیلی خفن وپولدارکرد که چقدرحمایتش کرد الان من یه بچه توبغلم یکی تودلم ولی اون کلی موفق شده میدونم خودشم تلاش کرده ولی واقعا دوروبریاشم حمایتش کردن اونم توسن پایین ازدواج کرد حتی ازمنم زودتربچه دارشد ولی خانوادش به خاطرش ازیه شهردیگه رفتن جایی که زندگی میکرد که بچشونگه دارن بتونه کارکنه  بعضی وقتامیگم من چجوری هیچی نشدم بعد اون اونقدرموفق شد کسی که آدم باهاش زندگی میکنه واقعا مهم همسرمن مخالف که کارکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل ازدواجم پسر زیاد دیدم

البته نمیگم بهترین ازدواجو کردم،عیب و ایراد داره به هرحال

ولی میگم با پسرای بیشتری که میگردی باتجربه تر میشی و بهتر میتونی آدم مناسبو پیدا کنی،و خودتم هیجانت کم میشه و خودتو کنترل میکنی و زرنگ تر میشی جلوی مردا و ازشون خجالت نمیکشی

ولی اگه پسر نبینی زود خام مردا میشی و خیلی چیزا به چشمت نمیاد

مثلا من وقتی با همسرم دوست بودم این که اولویتشم به چشمم میومد،ولی یه دختر بی تجربه اصلا به این اهمیت نمیده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
اینکه چند تا تیر شلیک کنی احتمال بیشتری داره تو هدف بخوره یا یکی؟

ولی من خیلی دوست پسر داشتم اما سنتی ازدواج کردم

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
رشته ش هم آسون تر باشه بازهم دانشگاه تهران خیلیه قبول شده

دانشگاه تهران نه یه دانشگاه فنی تو تهران اونا اصلا کنکور نداشتن باشرط معدل قبول میشدن خدایی خیلیی راحت تره تاقول کنورتجربی