2777
2789
عنوان

چرااینایی که هزارتادوس پسردارن بهترین ازدواجومیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 101 پست
احتمالا علت موفقیتش اینه سرش تو لاک خودش بوده ، کاری به زندگی دیگران نداشته

همین جمله رو سر مشق خویش قرار بدید و تاپیک رو ترک کنید

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
نگاه من یه دختره ی بهش گفتم رفیق دختر خوب گفت ممنون یه بار گفتم دوست دختر خوب گفت احمق بفهم حرفت رو ...

نفهمیدم چی گفتی 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ببینوقتی پسرای مختلفو تست میکنی تجربه به دست میاری و پسر خوبو میشناسیبعدم آدم از دوس پسراش که جدا ...

قبول دارم....ولی خب میگم زیاد دیدم....همه گفتن وای طرف هزارتا دوست پسر داشته.چه شانسی چه شوهری....چه مالی چه اموالی.....چه خانواده ای....اما دو دهه هم دووم نداشته زندگیشون....البته استثنا هم هست

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
کاش یکم هم از تجربیاتت بگی ما چیکار کنیم من خیلی رفتار تدافعی با پسرا دارمیعنی اولش جذبم میشن بعدش م ...

ببین واقعیتش تجربه خاصی ندارم که گفتنی باشه

این تجربه که میگم یه چیز حسیه که تو رو دچار تغییر میکنه

وگرنه تجربه های رفتار با پسر تو کانالای روانشناسی هست

ولی تئوریه

مهم تو عمله

باید با آدمای مختلف بری و بیای و بفهمی مردا چطورین و رو رفتارت کار کنی و روحیه ات قوی باشه

مثلا الان من به شما رک میگم پسری که برات خرج نمیکنه کنسله.این چیزیه که همه جا هست.

اما آیا گوش میدی وقتی باهاش روبرو شی؟

قطعا نه

چون هنوز تجربه کافی نداری و حست درگیر طرفه و میای خودتو دلداری میدی که نه،چون هنوز نسبتی نداریم اینجوره.(مثال زدما گلی،قصد جسارت ندارم)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اسی  زن دایی شوهرم متولد ۷۷تک دختر بود وقتی هیچ کس گوشی لمسی نداشت این دختر کلاس شش یا پنجم بود یکی داشت دوست پسر هم تا دلت بخواد تو همون سنا داشت کادوی گرون براپسرا میخرید اینقدر خدازده بود توسرش تو کلاس هفتم پاش کرد تو ی کفش که میخوام با علی  که بشه دای شوهر من واون موقع ۱۸سالش بود عروسی کنم نگم برات به چوخ اعظم رفت

گفتم الان بین کلمه رفیق دختر و دوست دختر فرقی هست

نمی‌دونم 

رفیق مشتی تره یه جورایی 

گفتی دوس دختر فک کرده شاید ازش سو استفاده کنی

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
احتمالا علت موفقیتش اینه سرش تو لاک خودش بوده ، کاری به زندگی دیگران نداشته

والا میشناسم کسی که از همه خبر داره از همه حتی غیبت  میکنه تهمت میزنه بی ادب بد دهن بهترین شوهر گیرش اومده

یعنی بین اونها آدم غیر لاشی رو انتخاب می کنی

نه صرفا غیر لاشی

خیلی معیارای دیگه هم وجود داره

پسر متعهد و مسئولیت پذیر و مستقل از نظر فکری

پسری که پات وایمیسه

پسری که خوشحالی تو براش مهمه

پسری که تو نفر اول زندگیشی

پسری که روان نسبتا سالمی داره و انتقادپذیره

خیلی چیزای دیگه

این ویژگیا رو همه ندارن.باید آدمای زیادیو ببینی تا بفهمی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨