2777
2789

کل ماجرا تاپیک های قبلیم هست عشق ۳ ساله هم بودیم شرایط ادامه دادن نداشتیم من کات کردم بعدش هم نامزد کردم با شخص دیگه ولی چون هنوز همکلاسی هستیم همو میبینیم تو دانشگاه حالا امشب زنگ زده مامانم یه سره گریه و زاری هفته قبل تولدم بوده برام گل گرفته منم رفتم تو اتاق گلها گرفتم کنارم بغض نامزدم زنگ میزنه رد تماس میدم. چ گرفتاری شده اه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چی هست بچس بهش توجه نکن به زندگیت با نامزدت برس یه درصد اگه بهش علاقه داری به نامزدت بگو ازت جدا ...

علاقه داشتم زمانی الان به عنوان رفیق و همکلاسی میبینمش

اول رابطه تو کاملا با این تموم می کردی بعد با یه نفر دیگه می رفتی تو رابطه. الان تو داری ب نامزدت خیانت و به اکست عذاب و خودتم سر دوراهی . اول دودوتا چارتا کن ببین چند چندی بعد یه رابطه خوب رو شروع کن .تمام

برای شادی روح پدران آسمانی صلوات 🌷🌷🌷
هم زمان شد آشنایی با نامزد با کات کردن

پس شرایط بهونس شما علاقه ای به اون پسر نداشتی و سه سال نقش بازی کردی و وقتی یه مورد خوب پیش اومد دکمشو زدی 

چ جوری دلتون میاد اخه من نمیدونم

علاقه داشتم زمانی الان به عنوان رفیق و همکلاسی میبینمش

اکس آدم نمیتونه رفیق بمونه نمیدونم نامزدت کنار میاد با این قضیه یا نه ولی عادی نیس خودشم که گریه میکنه میخواد برگرده بهت پس رفیق نیس 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

اول رابطه تو کاملا با این تموم می کردی بعد با یه نفر دیگه می رفتی تو رابطه. الان تو داری ب نامزدت خی ...

تموم نمیشد از ترم ۱ با هم تو اکیپ دوستی بودیم تا الان که ترم ۷ هست من میگم بیا مثل همون ترم اول دوست همکلاسی باشیم فکر کن اصلا عشقی نبوده بینمون مثل بقیه دوستا، نمیخوام خیانت پیش بیاد بدم میاد از این کارا. 

پس شرایط بهونس شما علاقه ای به اون پسر نداشتی و سه سال نقش بازی کردی و وقتی یه مورد خوب پیش اومد دکم ...

کل سه سال عاشقش بودم چندتا خواستگار سنتی رد کردم حتی کمک مامانم هم میداد واسه خرید میبردی میرسوندش با داداشم میرفتن باشگاه ولی خب شرایط نداره دیگه تازه سال دیگه بره خدمت بعدش دنبال کار بعدش تا کی پول جمع کنه حداقل خونه رهن کنه ماشین بگیره دیگه مراسم و عروسی پیشکش خیلی عقبه از زندگی خب بخدا سخته خودم یه چشمم اشک یکی خون بود وقتی کات کردم نامزدم هم چون سر پروژه دانشجویی شرکتشون رفتم آشنا شدم دیدم مناسبه مگرنه قبول نمیکردم 

اکس آدم نمیتونه رفیق بمونه نمیدونم نامزدت کنار میاد با این قضیه یا نه ولی عادی نیس خودشم که گریه میک ...

قبل این جزو یه اکیپ همکلاسی ها بودیم مثلا ما عروسی خواهرش هم رفتیم یا واسه هم تولد گرفتیم الان هم خیلی هوامو داره مثلا همش برام انتخاب واحد میکنه جزوه میده ماشین باباش اگه دستش باشه مثلا تا خونه یا کتابفروشی میرسونه تو دانشگاه کافه حساب میکنه همیشه حامی و پشتیبانه دوست دارم حتی جشن نامزدی و عقد و عروسی هم باشه هم خودش هم بقیه بچه های اکسپ دوستی اصلا نمیتونم تصورش کنم تو زندگیم این دوستا رو از دست بدم 

قبل این جزو یه اکیپ همکلاسی ها بودیم مثلا ما عروسی خواهرش هم رفتیم یا واسه هم تولد گرفتیم الان هم خی ...

برای من که اصلا قابل قبول نیس طرف مقابلم با اکسم دوست باشه اونم اکسی که بهش حس داره زنگ میزنه به مامانش گریه میکنه معلوم بچس و کارای احمقانه ممکنه هر لحظه بکنه نمیدونم شاید نامزد تو مشکلی نداره با این قضیه اگه بهش گفتی ولی اگه نمیتونی این آدمو از زندگیت حذف کنی مشخصه که دوست معمولی نیس وگرنه چه کاری این مثلا میخاد برات انجام بده که نامزدت نتونه برات انجام بده 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

کل سه سال عاشقش بودم چندتا خواستگار سنتی رد کردم حتی کمک مامانم هم میداد واسه خرید میبردی میرسوندش ب ...

خب پس عاشق نبودی چورتکه انداختی کدوم طرف به نفعته 

سرزنش نمیکنم بالاخره حق انتخاب داشتی ولی رابطع اونجوری ک واسع اون مهم بوده واسه تو فقط یه گزینه بوده