2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

مال من تک پسر نیست ولی وابسته ننه شه.

من باشم پامو میشکنم میشینم خونه بابام و رد میکنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عشق رو تجربه نکردم شاید نظرم رو عوض میکردالان خیر جوابم منفی

نه زندگی یکجایی عشقو هم کمرنگ میکنه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

روحیات آدم ها متفاوت به حرف بقیه گوش نده ببین خودت چی دوست داری ولی من یه دوست داشتم یه پزشک اومد خواستگاریش تنها شرطش هم این بود کنار خانواده پسر تو یه ساختمون زندگی کنند چون آقا تک فرزند بود قبول نکرد

من همین کارو کردم اما شوهر من ۴داداشن ولی الان دیگه دارم دیوونه میشم ما تو یساختمونیم ولی هنوزم دیوانه وار عاشق شوهرمم انشالله دیگه امسال میخایم بلند شیم چون دیگه شوهرمم خسته شده 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

همسر منم تک پسره روز خواستگاری هم گف اگه ده تا خونه هم داشته باشم طبقه بالای بابام اینا میشیم ولی تو نامزدی دید وضعیت چجوریه گف جدا بریم گفتم فعلا پول نداریم نمیشه بعد س سال دیگه ب ته خط رسید طلاهامو فروختم رهن کردیم از این بابت خیلی خوشحالم خیلی

2810