2777
2789

خب همونو برو حضوری بخر 

من لنوو خریدم راستش راضی نیستم 

دوماهه دارم تقریبا داغ میکنه الکی شارژش زود تموم میشه 

26ت خریدم 

ی ایسوس بود 23میخاسم اونو بخزم فروشنده گفت این بهتزخ ث بدترشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیش از ده برند لپتاپ استفاده کردم اپل ایسوس ایسر لنوو و ... چون کارم برنامه نویسی هست و مدام با لپتاپ و کامپیوتر سرو کار دارم. ایسوس هایی که الان میان به شدت ضعیف هم از نظر قطعات هم از نظر بدنه و ... هستند. لنوو هم همینطور ضعیفه ولی لنوو خوب بخری یک رتبه بهتر از ایسوس هست. موردی که تو ایسوس وجود داره بدنه بسیار بی کیفیت هست که انگاری از پلاستیک های بازیافتی ساخته شده لولاهای درب لپتاپ خیلی نازک و بی کیفیت هستند جوری که مال من بعد از ده بیست بار باز و بسته شدن لولاهاش شکست و بردم تعمیر شد و بعدش هم مشکلات دیگه داشت فروختمش

از نظر کیفیت acer بهتره

ولی توجه کنید که برای برنامه نویسی زیاد دنبال برند نباشید اول کار شما باید مشخصات باشید

لپتاپ زیر 30 تومن اصلا مناسب نیست بخرید چون هر برندی بخرید یه مشکلی پیدا میکنه بی کیفیت میزنن که بازار رو بگیرند

رم باید حداقل 8 گیگ باشه

هارد باید حتما SSD باشه

سی پی یو حداقل نسل شش هفت به بالا باشه

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر

از دیجیکالا بخر چون یک هفته ضمانت بازگشت داره از فروشگاه های ثبت شده تو ترب نخر چون اکثرا قیمت دروغ میزنن بعدا با اون قیمت بهت نمیدن جنس فیک میدن و هزار داستان

من از دیجیکالا گوشی موبایل و تبلت و لپتاپ خریدم هیچ مشکلی نداشت ولی از فروشنده ای که معتبره و رتبه ی عالی داره بخر نظرات رو هم بخون

فقط سوال یا مشاوره ی برنامه نویسی در خصوصی بپرسید. چت بی مورد نباشه . تمامی درخواست های دوستی رو یکی دو روز بعد از پیام خصوصی لغو میکنم. با تشکر