بچه ها تو این سن چه چیزایی باید بلد باشن. چند روز پیش خواهرشوهرم ب بچم گفت برو فلان چیزو بیار خب بچم نمیدونست چیه برگشت گفت توام هیچ پخی نمیشی. بچم همه رنگا و حیوونا و اشکال هندسی رو بلده 30 تا کلمه انگلیسی بلده چندتا شعر حفظه تا ده هم میشمره تا 6 هم بلده بخونه. ب نظرتون دیگه چیا باید بلد باشه دلم میخاد چشم عمش دربیاد
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خاک تو سر عمش با این حرف زدنش، بچه ی من ماه دیگه چهارسالش میشه خیلی از چیزایی که گفتی رو بلد نیست بچت خیلی بیشتر از سنش بلده به حرف خواهرشوهرتم فکر نکن
خیلی خوب بلده اون لحظه میگفتی عیب نداره میشه یکی مثل عمهش
کی متن رو خوندی که این جواب دندان شکن اومد تو ذهت🤭👏👏
حالا تو واقعیت هم میتونی اینجوری جواب بدی؟
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
کی متن رو خوندی که این جواب دندان شکن اومد تو ذهت🤭👏👏حالا تو واقعیت هم میتونی اینجوری جواب بدی؟
بله تقریبا😂
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.