2777
2789
عنوان

نمیدونم جدا بشم یا نه

300 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من دو سالو نیمه با ی پسری دوست هستم که دو سال از من کوچیکتره من یبار تجربه طلاق در دوران عقد رو داشتم و این اقا اون زمان به من کمک کردن از نظر روحی ولی خودشون هم اون تایم درگیر ترک اعتیاد بودن یجورایی جفتمون نیاز داشتیم از نظر روحی بهم 

اوایل ایشون اصلا به فکر ازدواج نبودن و من در شرایط مالی بدی بودم ولی کمکی به من نکردن تا همین ۶ ماه پیش که یکم کمک کردن ۲سال از نظر مالی میگفتن به من ربطی نداره ولی عاطفی بودن ولی الان که این همه وقت گذشته و وقتی من در بدترین شرایط مالی بودمو کمکم نکردن الان نمیتونم دوسش داشته باشم مثلا غدا بیرون میخوردیم یبار من حساب میکردم دوبار ایشون الان میخوام کات کنم پیش مشاورم رفتیم و گفتن که برای من مناسب نیستن و من باتوجه به تجربیات تلخی که داشتم انگار ۱۰سال اختلاف سنی داریم باهم 

ولی خیلی دو دل شدم نمیدونم چیکار کنم

خب خودت میگی اون موقع قصد ازدواج نداشته و حمایت مالی نکرده وظیفه ای نداشته و شایدم کلا وضع مالیش اون موقع اوکی نبوده.الان نظرش عوض شده.فقط واسه اینکه مالی حمایت نکرده میخای کات کنی؟؟خیلیا تو دوستی ب اون صورت حمایت نمیکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب.اونموقع از نظر عاطفی بهم نیاز داشتید وکنارهم بودئد بهم کمک کردید یا نه به هرجهت تموم شد  .ببین  الان چه خصوصیاتی داره که بخوایی باهاش یه رابطه طولانی رو شروع کنی اصن بدرد ازدواج میخوره طرف یا نه 

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
خب خودت میگی اون موقع قصد ازدواج نداشته و حمایت مالی نکرده وظیفه ای نداشته و شایدم کلا وضع مالیش اون ...

وضع مالیش جوری بود که کمک کنه منم چیز زیادی ازش نمیخواستم که من همسرمم خسیس بود به شدت و ی قرون خرجم نمیکرد میگفت وظیقه من نیست تو خونه باباتی خرجت با باباته اینم که الان باهاشمم همینو میگه و اینکه این ها هم تو خانوادشون رگه های خساست دارن سر همین ناراحت بودم

انگار؟؟؟؟ ینی سن طرفم درست نمی دونی؟بابا شماها کی هستین دیگه ی بار حدایی و طلاق و سختیش کم نبود؟

چرا عزیزم من ۲۷ سالمه ایشون ۲۵ سالشه اگه ام گیر کردم چون زیادی مهربونو صبوره ولی خوب اون قضیه اعتیاد و اینکه مسئولیت پذیر نیست نمیشه دیگه

خب.اونموقع از نظر عاطفی بهم نیاز داشتید وکنارهم بودئد بهم کمک کردید یا نه به هرجهت تموم شد .ببین ا ...

اون تایم از نظر عاطفی همو کمک کردیم ولی من نمیتونم به چشم مرد خودم ببینمش بیشتر شبیه به یک دوست هست تا مرد و شوهر من خودم بچه اولم و خیلی رو پای خودم بودم ولی ایشون تا همین چندماه پیش هم حتی شارژ گوشیشم مامانش مبخرید

اون تایم از نظر عاطفی همو کمک کردیم ولی من نمیتونم به چشم مرد خودم ببینمش بیشتر شبیه به یک دوست هست ...

خب پس بااین اوصاف کلا کنسله

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻