2777
2789

کلی تهمت کثیف بودن بهم زد

میدونستم داره حرفای اون زنیکه رو میزنه

کلی تهدیدم کرد که سرت رو میترکونم

اومدم خونه بابام

میترسم برم مهریه ام رو بزارم اجرا و بلایی سرم بیاره

بنظرتون چیکار کنم

من هر وقت استخاره میگرفتم درست بود

الان این استخاره اومده واسم

خاهرای گلم خاهش میکنم واسم دعا کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب پفیوزی که خیانت میکنه دست بزنم داره؟ 

با ۱۰۰ میلیون هم میخواد سر و تهشو هم‌ بیاره

نوبره !! 

مهریه بزار اجرا پدرشو دربیار

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

خونه‌ی پدرتی، ترس چیییی، بذار اجرا،، بیخود کرده بلایی سرت بیاره، اونم میدونه ترس داری که تهدیدت کرده دیگه، ازحقت نگذر،درموردهمچین مردایی نباید کوتاه اومد، ازچیزی‌ام نترس هیچ غلطی نمیتونه بکنه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

عزیزم من در جریان تاپیک ها و زندگیت نیستم ولی زندگی که به اینجا برسه دیگه ادامه دادنش حماقت محض هست دیگه چه فایده داره آخه تا این حد حریم ها دریده شده قرار نیست تا ابد نابود بشی 

مهریه هم اجرا بزار حقت هم بگیز مملکت اونقدرها هم بی در و پیکر نیست کوچکترین آسیبی بهت بزنه باید جواب بده در مقابل قانون 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

یه چیزدیگه، هرپیامی داده پاک نکن، واتساپ وتل ایناست، میتونه بپاکه، شات بگیرنگه دار، بعدا لازمت میشه جانم،بازم میگم کوتاه نیا

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

تا وقتی خودت از خودت مطمئن نباشی و حق رو به خودت ندی، مطمئن باش شوهرت هر بلائی بخواد میتونه سرت بیاره . کاملا طلبکارانه بلند شو و حقتو بگیر بدون کوچکترین شک و ترس برو پی مهریه و نفقه و ...

خب شما ک گفته بودی پول تو حساب شماست!ب نظرم با ی وکیل کاربلد مشورت کنید بعدش اکی بود مهریه رو بگذارید اجرا البته ممکن ایشون حکم تمکین بگیره و شما رو برگردونه خونه  باز ببینید وکیل چی میگه در ضمن می دونم دادگاه های خانواده وکیل هایی هستند ک مجانی هم ی ساعتایی مشاوره میدن درست ننی دونم ولی شنیدم

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

خب شما ک گفته بودی پول تو حساب شماست!ب نظرم با ی وکیل کاربلد مشورت کنید بعدش اکی بود مهریه رو بگذاری ...

اره تو حساب خودمه

زنگ زد گفت صبح میای بریم پولا رو دربیاریم

پولاش رو بهش میدم

میترسم بلایی سرم بیاره

2810