2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست
من مشکلم اینه خیلی خودخوری میکنم وعصبی میشم سر این اتفاقاتم افسرده شدم

عزیزم شما مادر اون بچه هستی، خودتو محکم کن، قوی باش، بچه ت چیزی ش نیست، اگرم خدای نکرده چیزی باشه که نیست، غیر از شما کی میتونه کمکش کنه، شما باید محکم و قوی باشی، حتی اگر نیستی این جمله ها رو با خودت تکرار کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به ماشسن لباسشویی علاقه داره اما دپست داره فقط خاموش روروشنش کنه چون دکمه هاش صدا داره حتما می ...

اگر هم ی درصد بهت گفتن اتیسم یا طیف اتیسم نگران نباش ما تو اسناهامون داشتیم بچه اتیسم سه چهار سالگی تشخیص دادن الان کلای دومه و مدرسه معمولی میره ینی اینقدر روش کار کردن از هیچی الان مث بلبل حرف میزنه

فقط به خاطر تاخیر در گفتارش میگی اتیسمه؟علائم دیگه چی داره؟پسر من ماه دیگه تولد ۳سالگیشه ولی جمله نم ...

اره فقط بخاطر تاخیر گفتارش واینکه ین غریبه میبینه میره بغلش اصلن به صورتش نکاه نمیکنه هرچقدرم بجز من وباباش کسی صداش میکنه توجه نمیکنه بهشون

عزیزم شما مادر اون بچه هستی، خودتو محکم کن، قوی باش، بچه ت چیزی ش نیست، اگرم خدای نکرده چیزی باشه که ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت من خیلی عزت نفسم پایینه😥باید خودمو قوی کنم

ممنون عزیزم از دلگرمیت من خیلی عزت نفسم پایینه😥باید خودمو قوی کنم

من مجردیم مثل شما بودم، ولی از وقتی بچه دار شدم، خودم قوی کردم، با خودم تکرار میکنم، میگم من مادر بچه هام هستم، اونا پشتشون به من گرمه، باید قوی و محکم باشم، و واقعا شدم، خیلی تغییر کردم، بچه رو ببر گفتار درمانی خوب میشه، نگران نباش

اره فقط بخاطر تاخیر گفتارش واینکه ین غریبه میبینه میره بغلش اصلن به صورتش نکاه نمیکنه هرچقدرم بجز من ...

تا ۳سالگی عادیه اگه حرف نزنه.البته پسر دخترخاله شوهرم ۴سالگیش حرف زد و الان مثل بلبل حرف میزنه.به منم میگن حرف میزنه ولی منم نگران اتیسمم!

علائمش هم همون دیر حرف زدن و اتوبوسی چیدن وسایلشه.خیلی خجالتیه با دیگران خو نمیگیره 

ارتباط چشمی داره همه چیزو میفهمه ولی خیلی بازیگوش و لجبازه نمیدونم چشه  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
اشاره کنی به جایی توجه میکنه؟به اسمش واکنش نشون میده ؟تو آینه ازش بخوابی خودش یا شما را نگاه کنه می‌ ...

اره عزیزم همه اینکارا  رو میکنه کلن همه چیو با اشاره میگه حرف نمیزنه

من مجردیم مثل شما بودم، ولی از وقتی بچه دار شدم، خودم قوی کردم، با خودم تکرار میکنم، میگم من مادر بچ ...

خیلی این اخلاقم بده از این به بعد ترکش میکنم؛مرسی عزیزم انشالله😥

تا ۳سالگی عادیه اگه حرف نزنه.البته پسر دخترخاله شوهرم ۴سالگیش حرف زد و الان مثل بلبل حرف میزنه.به من ...

به منم مدام همینو میگن منم مثل شما خیلی نگرانم بچه شما کلمه میگه؟

اشاره کنی به جایی توجه میکنه؟به اسمش واکنش نشون میده ؟تو آینه ازش بخوابی خودش یا شما را نگاه کنه می‌ ...

پسر من همه اینارو بلده ولی کلمه میگه و جمله کامل نمیگه.در حد مامان بیا مثلا میگه.۳سالشه میتونه اتیسم باشه؟

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
به منم مدام همینو میگن منم مثل شما خیلی نگرانم بچه شما کلمه میگه؟

اره خیلی زیاد فقط کلمه میگه جمله در حد مامان بیا میگه.تو گوشی الف ب رو میگفت ولی وقتی من میگم بگو لج میکنه اصلا نمیگه.پیش غریبه هاهم اصلا حرف نمیزنه!

2810