2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شاید کمخونه بچه دختر من ۶ ماه یک جوری لجبازی میکرد و گریه میکردم مونده بودیم چی شدهحتی شبا از خوا ...

عزیزم رو حرف زدنشم تاثیر داشت؟من ازمایش کلی دادم براش هنوز نبردم نشون دکتر بدم

اره باید این ترسمو کنار بزارم میبرمش مغز واعصاب

دارم فکر میکنم به خودم که چقدر شجاع بودم!!!بچمو از هفت ماهگی بردم دکتر ..نوار مغز ام ار ای توانبخشی ..رفتم تو دل تمام ترسهام ...خدارو شکر اقدام به موقعم نتیجه داد ...

تازه دوسالش شده

ی همسایه داشت مادر بزرگم پسر بچه تا شیش هفت سالگی حرف نمیزد تقریبا همین بود ک شما میگی ولی اتیسم نداشت و بزرگ شد خوب شد.ی دکترببر راحت شی

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

عزیزم رو حرف زدنشم تاثیر داشت؟من ازمایش کلی دادم براش هنوز نبردم نشون دکتر بدم

نه عزیزم حرف خیلی زود زد 

ولی کمبود ویتامین میتونه رو همه چی بچه ها تاثیر بزاره 

مخصوصا کمخونی 

حتما هرسال چکاپ ببرش 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
مگه نمیگن بچه هایی که اوتیسم هستن ارتباط چشمی ندارن و آب صدای بلند اصلا نمی‌ترسن . حرف نزدن که دلیل ...

دخترم از صدای بلند رو متوجه میشه وبه من به اشاره حالی میکنه که صدای چیه 

خودم افسرده شدم اگه دکتر بگه اتیسم خودمو میکشن

عزیزم این چه حرفیه خودمو میکشم چیه، تو مادری محکم باش مسئولی درقبال اون طفل معصوم، اول ببین رفتارای شما و همسرتون چطور هست، بچه از شما الگو میگیره، نگران نباش، طبیعی هست بعصی بچه ها اینجوری آن،، ولی برای مطمعن شدن ببر ولی فک نکن اتیسم هست

2810