2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست
هر چی میکشم بخاطر شوهرمه به من بود که زودتر میبردمش

خب الآن منتظر چی هستی ؟

خودت بی خبر ببرش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
تی وی و گوشی رو جمع کن‌ خودت مدام شعر بخونباهاش حرف بزن. کارت های حیوانات و رنگ ها و... بگیرباهاش با ...

خیلی سرش توگوشی وتی ویه همش؛رنگارو سه تا بلده حیواناتم  یسریا رو اسمشو نمیتونه بگه اما میگیم کدومه نشونم میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم

اگه حس میکنی اون هست باید هرچیزی رو که یه بچه عادی یاد میگیره اینو تو خودت توضیح بدی یادش بدی 

و سن طللایی تا قبل۷ساله برای درمان ببرش مغزو اعصابو کاردرمانی

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
تهرانی؟ ببر بهداشت قد و وزن به فرم بهت میدن ب اسمasq اونو پر کنی بهت میگنتو. چشمت نگاه میکنه؟

اره عزیزم ارتباط چشمیش خیلی خوبه همه چیم متوجه میشه کنترلو بده؛ در باز کن ؛اشغال بنداز سطل؛همه اعضای بدنشو حتی مژه وابرو رو هم بلده

اره عزیزم ارتباط چشمیش خیلی خوبه همه چیم متوجه میشه کنترلو بده؛ در باز کن ؛اشغال بنداز سطل؛همه اعضای ...

اما چند تاشو میتونه کلمشو بگه  مثل گوش مو لب پا دست شکمم میگه اشم

خیلی سرش توگوشی وتی ویه همش؛رنگارو سه تا بلده حیواناتم یسریا رو اسمشو نمیتونه بگه اما میگیم کدومه ن ...

عزیز جان گوشی تبلت تلوزیون باهم سر جمع یک ساعت بیشتر نشه

چیکار داری میکنی با بچه ات

خب شاید کمخونه بچه 

دختر من ۶ ماه یک جوری لجبازی میکرد و گریه میکردم مونده بودیم چی شده

حتی شبا از خواب میپرید فقط گریه میکرد 

بعد از چکاپ متوجه شدیم هم کمخونه هم زینک و ویتامین دی پایینه 

بخدا بعد دارو خوردن این بچه از این رو به اون رو شد

پاشو بچه رو ببر دکتر

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم دختر منم خیلی از لحاظ حرف زدن نسبت به هم سناش عقبه و خیلی پرخاشگرو و عصبی خیلی و با بچه ها باز ...

قربونت بشم عزیزم اره تو نی نی سایت دیدم که بچه های بی بی دیجیتال هم خیلی علایمش رو دارن اما تو طیفش نیستن دختر منم خیلی تو معرض گوشی وتلفن بوده خودمم خیلی کم حرفم اما چند وقته باهاش زیاد حرف میرنم اما باز کامل نمیگه

اره عزیزم ارتباط چشمیش خیلی خوبه همه چیم متوجه میشه کنترلو بده؛ در باز کن ؛اشغال بنداز سطل؛همه اعضای ...

با شرح حالی ک گفتی اوتیسم نداره، حرف زدنم بلده ولی فعلا بالقوه اس باید کمک اش، کنی

شوهرمم با من مخالفت میکنه اصلن نمیزاره ببرمش از نظر اون عادیه

مگه نمیگن بچه هایی که اوتیسم هستن ارتباط چشمی ندارن و آب صدای بلند اصلا نمی‌ترسن . حرف نزدن که دلیل نمیشه خیلی ها دیر زبون باز می‌کنن 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
2810