2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ببری بهتره تا زمان مدرسه نذارن بره توکلاس

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

عزیزم دختر منم خیلی از لحاظ حرف زدن نسبت به هم سناش عقبه و خیلی پرخاشگرو و عصبی خیلی و با بچه ها بازی نمیکنع

اما چیزی ک من فهمیدم و دعای خیر به جون نینی سایتیا میکنم همین مسئله دیجیتال هست

من ک دخترم بر اثر تلویزیون و گوشی تینجوری شده البته تنهایی زیاد تو خونه هم هست ولی سه روزی کاملا دیجیتال قطع کردم عالی شده

دیگه کمتر میزنه تو سر خودش و جیغ میزنه

مطمئنم ک زود به حرف میاد ان شاءالله

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

دیوونه شدم موهام از شدت استرس مشت مشت میریزه

بمیرم الهی چرا اینکارو میکنی با خودت قربونت برم

علائم بچت چیه

اخه ۲ سال واقعا کوچیکه

پسر عمه من ۳ سالشه هنوز درست حرف نمیزنه پیش هیچکس نمیره جیغ میزنههه ولی سالم سالمه

بعضی رفتارا جنبه ژنتیکی دارن . بچه ماهیتش اینطوریه

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یه نشانه که بچه های اتیسم دارن اینه که توی چشمای کسی نگاه نمیکنن، یه سری رفتارهای تکراری دارن، لبخند نمیزنه، حس درک یا عاطفه کمی داره! البته همه علائم هم لزوما ندارن! باید بررسی بشه

2810