2777
2789
عنوان

از فکر اینکه بچم اتیسم داشته باشه شب وروز ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 120 پست
ی همسایه داشت مادر بزرگم پسر بچه تا شیش هفت سالگی حرف نمیزد تقریبا همین بود ک شما میگی ولی اتیسم ندا ...

من خودمم بعد دوسالکی حرف زدم  به مامانم میگفتن مشکل داره حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم ‌کلاس دوم هست ..اون هم زحمت و سختی نتیجه داد ...جز شاگردهای خوب کلاس هست🥰

عزیززم🤩

خدا رو شکر 

اسم تون آشنا بود تاپیک تون نگاه کردم 

همون آقا کیان دارید فقط ؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

عزیزم اگر بچت مدام به یه گوشه خیره میشه اگر مثلا به چیزایی که میچرخن مثل ماشین لباس شویی یا پروانه هلی کوبتر یا مثلا خودش یه اسباب بازی داره که خیلی میچرخونتش خیلیی علاقه نشون میده یا اگر جملات رو نصفه نصفه میگه و ضمایر رو نمیدونه چجوری بکار ببره مثلا ب جای این که بگه شکلات خوردم میگه شکلات خوردی یا مثلا اینا حتمااااا ببرش پیش پزشک طیف اتیسم و اتیسم قابل کنترله و بچه میتونه تا حدودی خارج بشه اما اگر باشه و دکتر نبریدش خدا نیاره اون روز رو خیلیییی بد میشه فکر کن یه مرد 30 ساله از فامیلای ما هنوز رو اسباب بازی های کودکیش حساسه هنوز نمیتونه ارتباط بگیره از خودش فحش اختراع میکنه اصن ی وضعی ببرش پیش ی کاردرمانگر حتما تشخیص میده بردن ی جلسه ضرر نداره

من خودمم بعد دوسالکی حرف زدم به مامانم میگفتن مشکل داره حتما

مردم فقط بلدن حرف مفت بزنن

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بله عزیزم ‌کلاس دوم هست ..اون هم زحمت و سختی نتیجه داد ...جز شاگردهای خوب کلاس هست🥰

هنوزم همون جوری خوشکله 😄

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم این چه حرفیه خودمو میکشم چیه، تو مادری محکم باش مسئولی درقبال اون طفل معصوم، اول ببین رفتارای ...

من مشکلم اینه خیلی خودخوری میکنم وعصبی میشم سر این اتفاقاتم افسرده شدم

من بچه دختر عموم را حدس میزدم اتیسم داره حرف نمی‌زد و ارتباط نمی‌گرفت توی یه عالمی بود اصلا همه ی مراحل رشدش هم با تاخیر بود

ولی اوکی شد دو روز پیش خونمون بودن بچه ماشاالله همه چیش طبیعی بود الان تازه رفته تو ۴ سال

فقط به خاطر تاخیر در گفتارش میگی اتیسمه؟علائم دیگه چی داره؟

پسر من ماه دیگه تولد ۳سالگیشه ولی جمله نمیگه کلمه میگه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
عزیزم اگر بچت مدام به یه گوشه خیره میشه اگر مثلا به چیزایی که میچرخن مثل ماشین لباس شویی یا پروانه ه ...

عزیزم به ماشسن لباسشویی علاقه داره اما دپست داره فقط خاموش روروشنش کنه چون دکمه هاش صدا داره حتما میبرم پیش دکتر هنوز جمله نمیگه بخاطر همونه نکرانم

من بچه دختر عموم را حدس میزدم اتیسم داره حرف نمی‌زد و ارتباط نمی‌گرفت توی یه عالمی بود اصلا همه ی مر ...

خداروشکر عزیزم خداکنه دخترمنم یدفعه تغییرکنه بهتر شه

2810