2777
2789
عنوان

طبیعت گردی ب همراه عکس💯

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 158 پست
ن سس تند قرمز فقط با غذا اونم 90درصدش🤣🤣🤣

بعد میگم بتوولی میگی نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
عاا دمت گرم،بچه ی پر کینه و وحشی مشخصه که در آینده چی بار میاد همین مدلی جوجه تو تربیت کن خیر دنیا و ...

قربونت برم

چشمممم خودمم از الانش راضیمم

روزی ۲۰۰ بار میگه مامان دوست دارم😅🥰

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالی نی داداش یه مرد ایستاده میبازه 😎اما امشب عمرا بذارم ببری😎

هرشب همینووو میگی هرشبم من میبرمممم

شانسی بردی

اصلااا همتونو جلو خونه زدمم😂

خودت یکی از خووبان مورد علاقه منی عزیزدلم😍🤩

قربونت بشم عزیزممم🥰😍❤️🫂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

@اوپرا    

قربونت بشم عزیزممم🥰😍❤️🫂

خدانکنه قشنگم🥰🤩

خدانکنه قشنگم🥰🤩

❤️❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
قربونت برمچشمممم خودمم از الانش راضیممروزی ۲۰۰ بار میگه مامان دوست دارم😅🥰

😍❤️❤️

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
🤩❤❤از این سفر یچیز جدید یاد گرفتماینکه اگه گلوگاه اناار ناازک باشه یعنی انبار خووبیه😁💯

چه جالب من برعکسشو تصور میکردم 

فک میکردم اونیکه کلفته قرمزو شیرین تره🤭

اینبار دقت میکنم 

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
سلام عزیزم 😀عاااالی ...همیشه به خوشی وسفر باشی♥️💞😘😘😘

سلام عزیزم قربونت گلم ممنون🤩😍

چه جالب من برعکسشو تصور میکردم فک میکردم اونیکه کلفته قرمزو شیرین تره🤭اینبار دقت میکنم

نه باید نازک باشه🥰🥰

خودمم تازه فهمیدممم

توشم نباید کثیفی و سفیدک زده بااشه

2810