2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوست داشتم وسط سرش کچل بود یه روز دیدمش موهاش پرپشت شده بود کمی با تعجب بش گفتم مو کاشتی گفت نه بابا یه دارویی میزنم اسمش ماینوکسیدیل5درصده خلاصه گذشت یه مدت بعد دیدمش دوباره کچل شده بود گفتم چی شد پس موهات؟گفت دارو رو قطع کردم ریختن😐

2805
سلام چطوری میخوای بزنی ؟ دکترت گفت ؟

سلام عه شمایی خوبی خوشی 

والا هنوز نزدم دکتر زنان گفت میتونی استفاده کنی ولی خب قطع کنی همش ریخته 

هنوزم میترسم بزنم والا🥲

سلام عه شمایی خوبی خوشی والا هنوز نزدم دکتر زنان گفت میتونی استفاده کنی ولی خب قطع کنی همش ریخته هنو ...

قرص هم همینه 

نمیدونم بیماری بدی هست 

همه جوره درگیرمون میکنه یک گروه تو تل هست از طرف بچه های نی نی سایت خواستی درخواست دوستی مو قبول کن لینک بهت بدم اونجا بچه ها همین مشکلات ریزش و تجربیات رو دارند 

خب چرا قطع کرده😂💔

فکر کنم گفت آلرژی پوستی گرفته ولی من از وقتی رفیقمو دیدم که موهاش اینقدر پر شده بود باورم نمیشد که واقعا کار ماینوکسیدیل بوده باشه چون تو عمرم ندیده بودم دارویی در این حد بتونه مو رو پرپشت کنه و همین باعث شد مدتی توی سایت های مختلف راجبش تحقیق کردم.

ماینوکسیدیل اول یه دکتری به کسانی میداده که فشار خون داشتن چون باعث گشاد شدن رگ ها میشده و فشار خون رو پایین میاورده اما بعد یه مدت دیدن که روی بدن این بیمارانی که فشار خون داشتن داشته مو در میومده و موهای زائدشون ضخیم میشده و فهمیدن که این دارو باعث تحریک فولیکول های مو و رویش مو میشه اما خب عوارضی هم مثل خارش پوست و سوزش و حساسیت هم داره و همونطور که دوستمم دیدم بعدازقطع موها مجدد ریزش میکنن.

ماینوکسیدیل بنظرم برای کسی خوبه که کامل کچله و سرش طاسه نه کسی که موهاش کمی کم پشت هست چون زمانی که تو این دارو رو میزنی به سرت موهای دیگتم تحت تاثیر این دارو قرار میگیرن و ریسک این هست که اونا هم بریزن با قطع کردنش من جاتون باشم از این داروب شیمیایی استفاده نمیکنم از داروهای گیاهی استفاده کنید بهتره

سلام عه شمایی خوبی خوشی والا هنوز نزدم دکتر زنان گفت میتونی استفاده کنی ولی خب قطع کنی همش ریخته هنو ...

نباید قطعش‌ کنی تا آخر باید بزنی ولی تاثیر داره خب

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕

من وقتی نزدیکه عید یا عروسی شروع میکنم به زدن، تا جاهای کمپشت موهام پر بشه، بعد دوباره قطعش میکنم 😂خیلی خوبه و نتیجه میده

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

به نظرم نباید یهو قطعش کنی 

بریزش تو شامپوت 

و کم کم قطع کن 

در نهایت بازم هفته ای یکبار استفاده کن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
فکر کنم گفت آلرژی پوستی گرفته ولی من از وقتی رفیقمو دیدم که موهاش اینقدر پر شده بود باورم نمیشد که و ...

اتفاقا کسی که کچل شده یعنی خیلی وقته ریزش داشته ب احتمال زیاد پیاز موش از بین رفته و فقط کاشت روش جواب میده... 

2810