2777
2789
عنوان

چرا بچه م لب به غذا نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 43 پست
ببین پسر من هیچی نمیخوره حتی خوراکی های که همه بچه ها دوست دارند مثل چیپس بستنی

نه دختر من هله هوله دوست داره 

همون غذارو شکل بده رنگارنگ کن همراهش شعر بخون ببخشیدا به قول شوهرم دلقک بازی دربیار شاید خورد😂 یه مدت ما اینکارو کردیم شوهرم هی ادا درمیاورد بالا پایین می پرید هواسشو پرت میکرد من یه لقمه میذاشتم دهنش🤦‍♀️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا عوق میزنع هیشکی نمی‌فهمه من چی میگم 😔😔😔

چرا نمی فهمم قشنگ درکت میکنم پسر جاریم ۳ ماه از دخترم کوچیکتره باهم رفتیم سفر پسر اون دو کاسه سوپو در طی روز خورد در کنارش شیر خورد بیسکویت خورد فرنی خورد دختر من فقط شیر خورد اونم خیلی کم یه پیاله سوپو به زور دادم بهش خورد رفت بغل باباش بعد روش بالا آورد چقدر شوهرم دعوام کرد که بچه نمیخوره چرا زورکی میدی که اونم بالا بیاره😪

2805
[QUOTE=359361987]چرا نمی فهمم قشنگ درکت میکنم پسر جاریم ۳ ماه از دخترم کوچیکتره باهم رفتیم سفر پسر ا ...

گفتم که نه هنوزم هیچی نمیخوره در طی روز یه وعده میخوره اونم در حد دوتا قاشق

برنج و نون به هیچ وجه لب نمیزنه سوپ دوست نداره فقط کفته قلقلی و سیب زمینی سرخ شده در حد یه پیاله کوچولو هفته ای یه بار با یه کم آبگوشت و کله جوش اونم در حد دوتا قاشق 

در عوض هله هوله زیاد میخوره یه مدت ندادم گفتم غذا بخوره اما دیدم نخورد گفتم جهنم حداقل اینارو بخوره شکمش خالی نمونه

دختر منم همین بود ۲۰ ماهگیش دکتر گفت شیرو قطع کن مجبورش کن غذا بخوره شیرو قطع کردم غذا هم نخورد😐 ال ...

من با این موضوع که زودتر از دو سال شیر قطع بشه که غذا خوربشن مشکل دارم بنظرم اشتباهه

به نظرت از شیر بگیرمش؟؟

دیگه وقتش میشه

شیرخشک سنگین و شیرینه کمش کن تا بتونی بهش غذا بدی یه امتحان کن شاید بشه

از یه بزرگتر نظر بورس یا خانه بهداشت

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

پسر من از این میخوره شب ادراری میگیره از وقتی قطعش کردم خوب شده اما اشتهاشوبازمیکردن واقعا خوب بود تو رشدش..البته ۳سال ونیمشه من از پوشک گرفتمش سختمه...اما شما بگیر بده فعلا که داری پوشک میکنی